Når barna blir rammet av kreft!

Frivillig samarbeid med Kreftforeningen

Vi lever i en verden hvor både tiden og stressfaktoren kan gjøre oss til tide litt narsissistiske. Vi jobber mot målene våres, oppnår suksess, og i stedet for og ta en pust i bakken for og se hva, og hvem du har rundt deg, kjører du videre på med jobben og målene dine.

Husker du sist gang du satt rundt middagsbordet med familien din, og tanken slo deg: Wow, jeg er heldig som har alt dette. Min familie, mitt liv, mine barn og alle er friske. Takk kjære gud for at jeg har fått det slikt, men ikke alle er så heldige.

100 meter lenger ned i gata, i et ganske så likt hus, var det en gang like mange familiemedlemmer rundt middagsbordet og sa akkurat det samme som deg, men i dag er det bare mor og far som sitter igjen og spiser middag. Ungene har ikke flyttet ut, de ble begge rammet av kreft for noen år siden, og døde i en alder av 13 og 15 år. Slik er faktisk realiteten, vi vet aldri hvem kreften vil ramme, det kan være naboen, kjæresten eller barna dine.

Sammen med 4 andre blogg-kollegaer har vi opprettet en egen innsamlingsside. Camilla Treningsfrue, Maren Erdvik, Martine Halvorsen, Pia Seeberg og meg.

Det er nettopp slike saker som er så viktige, for uansett om kreft ikke har rammet meg, så har det rammet meg. Sammen med my fab 4 ønsker vi å samle inn litt penger sammen med dere, til kanskje din nabo eller din beste venn som desverre er rammet av kreft.

  • 1 av 3 nordmenn får kreft ?  32 800 hvert år.
  • Det vil si 90 personer hver dag ? 3 hver time.
  • Nesten 11 000 dør. Tallenes tale er klar. Men det største tallet uteblir ofte: 263 000 ? mer enn en kvart million nordmenn ? lever med eller etter kreft.
  • Minst 1 av 3 med senskader av varierende grad. Senskader er helseproblemer som varer i mer enn ett år etter avsluttet behandling, eller som opptrer ett år eller mer etter avsluttet behandling.
  • I årets aksjon samler vi inn penger til forskning for at færre skal få senskader og at flere skal få et godt liv etter kreftsykdommen.
  • Senskader er tema for årets Krafttak mot kreft.

For viste du at hver time får tre personer i bare Norge en kreftdiagnose, and its not fucking ok! Og noe annent som er helt fuckings absurd er at mer enn en kvart million normenn lever med eller etter kreft.

Håper dere vil bli med på dugnaden sammen med oss HER!

Husk, 1 eller 5 kroner hjelper mer enn ingen kroner. Hva om hele Norge hadde gitt 1 krone hver til Krafttak mot kreft og hva om vi bare brydde oss litt mer om de menneskene vi daglig går forbi uten å tenke at man må få noe tilbake, hvor fint tanke er ikke det? Ikke la det bare bli en tanke, gjør noe du også, 1 krone. det har du.

Fin mandag videre <3

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Fu** Cancer! Jeg jubler for hver avisartikkel jeg kommer over som handler om nye fremskritt innen kreftforskning.

  2. Flott tiltak, har bidratt med litt og håper MANGE flere vil bidra for en så viktig sak! Heia dere og innsamlingen👍😄 Som du sier, hver krone hjelper!