Er du klar for Big Brother kjendis?

Okay folkens,

Legg fra dere trening, jobb og alt annet du driver på med. Vi må snakke litt sammen her og nå!

Jeg har aldri sett Farmen kjendis, og når jeg tenker meg rundt så har jeg aldri Farmen den vanlige heller, men hører folk liker det, og TV-tallene lyver hverfall ikke.

Men hva med Big Brother? Ikke den vanlige versjonen med hvor vi først ble kjent med Morten Hegseth og Carina Dahl, men Big Brother kjendis? Hadde dere sett på den? Jeg har nettopp begynt å se den Celebrity Big Brother U.S. med ingen andre ringere enn Omarosa Manigaul, som nettopp skal ha fått sparken fra Trump White House offisielle, og Brandi Glanville the Real Housewives of Beverly Hills er med. Jeg klarer seriøst ikke å legge fra meg serien.

Og jeg har bestemt meg. Kommer denne serien til Norge, da håper jeg noen ringer meg og spør, Espen vil du delta på Big Brother kjendis versjonen?

HELL YES!

Celebrity Big Brother U.S. Kan du set HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *