100 dagers rumpeløft Challenge

Hei fredag,

Er du klar for å gi rumpestumpen et lite gratis rumpeløft? Det skal faktisk ikke så mye til, utenom at du må huske å gjøre dette hver eneste dag da. Og om du føler det er for tungt å gjøre 100 repetisjoner i et strekk, da kjører du på med 25 knebøy X 4 = 100 stykk. Husk og stram magen og bruk pusten riktig.

Gjør du denne øvelsen hver eneste dag i 100 dager vil du se forskjell på rumpestumpen. Blir det alt for lett, da kan du bruke din bedre halvdel, en nabo, kollega eller en venn på ryggen i det du gjør øvelsen. Jeg skal gjøre det, blir du med?  Det tar deg bare 3 -5 minutter så er du ferdig med rumpetreningen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

  1. Jeg er med🙌🏼

    1. Espen Hilton

      Yaaaaaaay. 😀

  2. Lett at jeg er med..☝🏼 Du må legge ut før og etter bilde da..😁

  3. Æ e med👍😊

  4. Jeg blir med👍🙌🏻