UNITED INFLUENCERS – KICK OFF 2018

Hei lørdag og dere,

Wow, snakk om tidenes kick off med United Influencers i går da. Det er lenge siden jeg har hatt det så moro på et hotell, det kom nesten litt feil ut, ha ha.

Dagen startet med forskjellige foredrag fra ulike mennesker som virkelig kan dette med å imponere og inspirere, jeg kom litt senere på dagen pga jobb oppdrag, men fikk meg meg Ole Henriksen, han blidfisken av et menneske imponerer som ei kule, og kremene hans har kvalitet av den skjeldne sort, for en livshistorie, elsk.

Et av mine favoritter høydepunkter på slike arrangement er kanskje felles konkurranser. Her blir jeg så revet med, og jeg får jo også beveget meg så det er jo bonus i seg selv, gratis trening og masse påfyll av god energi, yay! Vi kom på 2 plass, og må si meg mektig imponert av lag » blå»

Så til alle store og små bedrifter der ute, er det noen dere virkelig kan lære fra en bedrift som UI så er det samhold, og hvor viktig det er å heie på hverandre, uansett liten eller stor blogg, eller hva slags arbeidstittel du har på jobben. Vi er et team som jobber for å motivere og inspirere, ikke bare til dere som leser blogger, men også dagelig ved kaffemaskinen eller i kantina. Takk for kickoff. Gleder meg til neste allerede.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *