15 minutter med Fat Burning HIIT Workout

Hei dere,

I dag kjører vi på med en ny 15 minutter fettforbrennings plan. Denne er litt tøffere enn den jeg viste frem på God Morgen Norge, og i dag har jeg faktisk laget film også, men den vil ikke lagres på mac min, så med andre ord så får jeg den ikke over på bloggen. Jeg prøver nå om den kommer over på telefonen så må jeg bare videreføre den derfra. Men programmet skal dere få nå, så håper jeg dere skjønner hva jeg mener.

Du skal gjøre 3 runder med alle disse øvelsene, det vil si at du trener i 35 sekunder, og tar pause i 25 sekunder. Dette er den perfekte treningsøvelsen du kan gjøre hjemme, på ferie eller på jobb reise. Du kan også gjøre den før jobb, eller etter du har lagt ungene dine.

35 sekunder med 6 raske høyekneløft og rett over på 4 hoppende utfall.

25 sekunder  – pause.

35 sekunder med – 5 smale pushups, så rett over på 5 breie pushups.

25 sekunder  – pause.

35 sekunder med 5 Toe touch – (video) og rett over på 5 body crunches ( video )

25 sekunder  – pause.

35 sekunder med Mountain Climbers ( video )

25 sekunder  – pause.

35 sekunder med 4 Crab Toe Touches ( video ) så rett over på 4 Kick Throughs ( video ).

Gjør så mange øvelser dere kan på 35 sekunder, deretter 25 sekunder pause, og slik forsetter du i tre runder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *