Treningsapparater på budsjett!

Annonselenker

Hei dere, for utenom å lage fabelaktige protein pannekaker ( oppskrift kommer )  tenkte jeg å tipse dere litt om mine favoritt acc når det kommer til trening, og kanskje tidenes mest geniale tredemølle på budsjett, som du bare kan skyve under sengen. Denne skal så hjem til meg asap.

Jeg har drømt om tredemølle hjemme helt siden jeg begynte å trene, men aldri funnet en som passer hjemme hos meg, eller mitt budsjett. Hvor deilig er det ikke å stå opp, styrte en liten kopp americano og løpe 20 minutter, omg love it!

Denne koster under 2000 kroner. Haaaaaalllaaaa lissom!

Tredemøllen finner du HER. ( annonselenker )

Chin up-stang er også en fantastisk oppfinnelse, og en must have hjemme. Perfekt for deg som ønsker å bli sterkere i ryggen. Du finner den HER

Foam roll kommer til å bli din aller beste venn om du sliter med løpeknær. Du ruller denne lille godsaken ved siden av låret, frem og tilbake, og ja det gjør sykt vond, men det hjelper noe så inn i helvete. Så denne anbefaler jeg på det sterkeste. Du finner den HER.

Husk jenter:

Jeg vet mange er redd for å trene styrke med tanke på at dere kan bli større i kroppen. Det trenger dere ikke være redde for, det skal ekstremt mye til for at dere skal bli «større» av å trene styrke. Dere kommer til å bli strammere i kroppen, men større er noe helt annent, og skal ganske mye til.

Så husk, tren både styrke og kardio.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 kommentarer

  1. Hei du!! Ville bare stikke innom og si for et herlig vesen du er! Blir glad inni meg når jeg ser deg! Btw, elsker at du slenger ut sangtips på snap! Keep up the good work! Klem

  2. Hei! Kunne du ha laget ett innlegg om litt veiledning i kosthold? Hva som er smart og spise, og ikke når man vil ha resultater? Feks ting utenom middag og?😁

    1. Espen Hilton

      Absloutt 😀