Takketalen min som aldri ble hørt

Inneholder annonselenker

Vixen influencers award, eller som en kommenterte i går: Swixen influencers award 2017, ha ha. Faktisk litt morsomt om jeg får si det selv, og ja det var veldig mange som lurte på om jeg hadde kommet rett fra fjellet. Grunnen til at jeg gikk kledd slik kan du lese om HER.

Det ble ingen pris meg, og det går helt helt fint. Jeg vant noe helt annent denne kvelden, og det i seg selv føles så deilig og fint, men jeg hadde faktisk skrevet ned et par stikkord, sånn just in case om jeg vant, men det gjorde jeg ikke, derfor kan jeg dele min lille tale med dere på bloggen nå.

Takketalen som aldri ble talt:

Ja, det er virkelig ikke hver dag en fiasko vinner pris så…. neida…

Det jeg hadde tenkt å si var takk til alle som har stemt og følger meg daglig, setter så pris på dere alle sammen og at jeg får lov til å ta en del i deres livstilsforandring tar jeg ikke lett på, så tusen takk. Jeg vet hvor tøft det kan være til tider, men sammen kan man få til alt.

Det er mye snakk om hvem som er gode, eller hvem som er riktige forbilder for unge mennesker, og jeg tror alle på hver sin måte treffer ulike mennesker med forskjellige behov, derfor mener jeg det er det vanskelig å fortelle hvem som er gode og dårlige forbilder, men det er nok en del ting som blir blogget om som en influencer / blogger burde tenke seg ti ganger over før han/hun trykker «publiser» Her har vi alle en veldig viktig oppgave foran oss.

( annonselenker) Buksen finner du HER.  Briller HER  Sko HER

Når det kommer til hvem jeg mener er kjempe viktige forbilder i dag, så handler det mer om hvem de er som mennesker, ikke hva de blogger eller skriver om. Hadde jeg vært en 14 år gutt i dag, vet jeg med meg selv at disse menneskene hadde fått en ekstremt viktig betydning i årene som ville komme, så tusen takk for at dere tørr å være dere selv i en verden som hvor man dømmer mennesker bare de går ut døren, Emma Ellingsen og Vegard Harm.

Uten at dere vet det selv eller tenker så mye på det kanskje, så har dere nok reddet livet til veldig mange usikre ungedommer som rett og slett har fått tilbake troen og trygghet i å følge dere. Dere er sykt viktige i årene som kommer. Tsuen takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *