God Morgen Norge

Hei og hopp fine mennesker.

Jeg fikk ikke lagt meg før i 1 tiden i går, og når man legger seg etter en «fest» er det veldig vanskelig å sovne synes jeg, kroppen og hodet er så giret, og tankene spiller sitt eget spill, men nå drikker ikke jeg alkohol så 3 times søvn går helt fint. Rett opp av sengen, inn med havregrøten, kaffe i koppen og avgårde mot studio.

Det og skulle starte dagen på God Morgen Norge er kanskje noe av det fineste og koseligste jeg vet om. God Morgen Norge er også den eneste grunnen til at jeg savner å ha tv-kanaler hjemme, det var så deilig i den tiden jeg sto opp, satt på kaffen og starte mandagen med TV2 på skjermen, savn ass!

Vixen var også utrolig hyggelig i går, og stemningen var til å kjenne på, men det kan vi snakke om i et annent innlegg.

Dagens sending handlet blant annent om trening, og hvordan du kan trene kroppen din på bare 15 minutter med  ( HIIT  ) program som du finner HER! Og HER kan du se hvordan du utfører øvelsene. Alle disse fine damene kom i studio etterpå så da ble det litt kjas med fine vinnere av Vixen også.

Alt handler om hvordan du tenker, vil du trene? Ja, da får du tid til å trene også. Legg deg en plan, sett deg et realistisk mål og kjør på. Kan jeg, da kan også!

Etter å ha snakket litt med Ida i dag, og møtt Farmen Gaute har jeg bare mer og mer lyst å være med på Farmen. Og helt ærlig, så tror jeg det hadde klikket for meg! Neida, eller jo. Ida sier det er mye tøffere enn hva som blir vist på TV. Tenk for en opplevelse da.

Gaute, om du noen gang skulle finne på å lese en blogg, here i am! Jeg blir lett med på en ny sesong.

Verdens beste sminke Mona <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Wow så tungt dette var! Har aldri hatt så høy puls før på hjemmetrening. Svetten renner! Målet nå er å gjøre dette 3-4 ganger i uken fremover i tillegg til 2-3 styrkeøkter.
    Dette var gøy :))

    1. Espen Hilton

      Wee så stas. Nå er det nytt program ute 😀