Kommer noen til å like det jeg har tatt på meg?

Hei dere,

Hva skal man ha på seg på en kveld som dette? Hva vil andre tenke om meg dersom jeg ikke kommer i dress, eller pyntet i kveld? Passer jeg inn? Får jeg nok oppmerksomhet? Kommer noen til å like det jeg har tatt på meg? Tror du personen jeg liker, kommer til å like antrekket mitt? Eller hva med de kule, komme de til å like meg, blir jeg nå med i gjengen om jeg kommer på en blogge-event i Swix jumper og Levis 501 bukse som jeg kjøpte på halv pris i januar?

Slik er det for veldig mange unge der ute, klær har blitt det «viktigste» bevis på at du er kul nok, og vi influencers / bloggere er nok med på å skape dette presset enda mer, et press jeg prøver å holde meg langt unna. så mine fine unge og voksne følgere, husk at du skal ALDRI passe inn noen plass. Du skal kle deg for deg, og ikke for hva noen andre mener er kult eller IN!

Du kan kjøpe labels, men du kan ikke kjøpe personlig stil. Det er bare noe DU har, på samme måte som din personlighet. La de to matche samme, da er du en sikker vinner uansett <3

Gå med hva du liker, hva andre mener er faktisk ikke så viktig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Har av en eller annen grunn aldri vært innom bloggen din, men tok en tur etter å ha sett deg på «God morgen Norge» i dag tidlig. Har nå sittet i en liten evighet og scrollet og lest om mat, trening, psykisk helse og hverdagssyssel, og jeg må bare si at jeg har blitt sååå inspirert! Skal bli obligatorisk å lese bloggen din framover for min del 🙂 Du virker som en skikkelig kul fyr med spennende tanker! Ønsker deg en strålende dag 😀

  2. Man vil ha mer oppmerksomhet når man har det der på seg. Sorry not sorry