ADAMS MATKASSE: EKSPRESSKASSEN

ANNONSE

Hei dere, god søndag.

La meg introdusere dere for matkassen, Adams matkasse! Dette er første gangen jeg har fått testet ut denne kassen, og det blir virkelig ikke siste. Dette er hva jeg kaller for en geniale oppfinnelse, og den passer perfekt til oss som sliter litt på kjøkkenet, ja jeg er en av dere.

Jeg er flink til å lage min egen mat hvor jeg følger mine oppskrifter, men det å følge andres er virkelig noe jeg blir stresset av, vet ikke helt hvorfor. Da jeg leste mandagens meny hos Adam, tenkte jeg, noe så gøy og lett! Første kasse ut valgte jeg «Ekspress for to, som nå er blitt enda sunnere enn tidligere, men forsatt like rask, smakfull og inspirerende å lage.

Hos Adams matkasse finner du menyen som er super enkel å forstå seg på, menyen i seg selv tar 15-20 minutter ( max å lage ) og om du er som meg ( singel ) lager du dobbel porsjon med en gang fordi da har du til dagen etterpå også. Den andre porsjonen tar du med som lunsj på jobben, eller så har du den stående til du kommer hjem etter en lang arbeidsdag. Her gjelder det å tenke litt smart og økonomisk folkens, og er du student så er dette virkelig et perfekt tilbud hvor du kan få inn gode sunne råvarer i kosten din. 

Jeg bestilte min kasse med tanke på oss som liker at maten er: Sunt, kjapt, enkelt og billig, og her treffer Adams matkasse alle pungtene, ekstra poeng får de med tanke på at man slipper unna med masse oppvask og planlegging av middager. Her får du alt servert på døra. Bokstavelig talt.

Jeg synes også det er viktig at man skal kose seg litt derfor passer det med en meny som crispy kylling med eggenudler. Denne er perfekt som middag på en lørdagskveld, eller på fredagskvelden når du skal se på gullrekka på TV. 

Eventuelt så kan du gjøre som meg og invitere en person du liker litt på Netflix og chill og servere kjøttboller med grønnsaker i steinsoppsaus. Oh ja, det kalles poengeinnsamling med mange baktanker på budsjett. 

Akkurat nå har jeg fått lov å gi dere 25% rabatt på dine TO første matkasser! Rabatten gjelder på hele handlekurven, det vil si at om du f.eks kjøper en fruktkasse i tillegg til en matkasse, så vil du få 25% på begge deler, hvor fantastisk er ikke det?

Jeg kan nesten garantere at dere vil elske dette like mye som jeg gjør, og det å fylle opp skålen på kjøkkenet en gang i uken med frukt gjør at du holder deg unna både sjokolade og chips i ukedagene. Rabattkoden du bruker er TAKKESPEN og HER bestiller du din egen kasse.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. jasså espen, Netflix and chill. Hvem er denne du netflixer og chiller med?

    1. Espen Hilton

      That a secret i never tell
      xx