Jeg flytter inn i en fantastisk villa på landet!

Hei dere,

Jeg har lyst å flytte på meg igjen faktisk, fordi jeg har lyst på enda større plass slik at jeg kan få inn enda mer kul interiør, ha ha. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å bli en av de som fikk så sans for interiør som jeg har i dag, men det er virkelig noe med å skape sitt eget rede ass, og få det sånn som du kanskje innerst inne alltid har drømt om. Moro er det hver fall!

Tanken har faktisk slått meg noen ganger om å selge her i Oslo og flytte litt mer ut på landet. Du vet, hadde jeg solgt leiligheten min her på Grünerløkka kunne jeg kjøpt meg en stor villa ute på landet, noe jeg også tror jeg kommer til å gjøre en dag når jeg har fått meg kjæreste og tror at livet er grønnere på den siden. I mellomtiden blir jeg boende i 18 etasje og ser utover Oslo med et glimt i øyet og alt for liten plass til alt jeg blogger om i dag. Livet er uansett veldig flott, og jeg skal ikke klage!

(Inneholder annonselenker)

Men serr, hvor kul er ikke den rosa daybeden? Du finner den HER!

(Inneholder annonselenker)

Utenom denne dagsengen i rosa,  så kan det ikke bare være meg som elsker denne vintage sofaen i baby pink! Seriøst, hvor jævla (beklager banningen) rå er ikke den. Jeg døde litt nå. Du finner den HER!

(Inneholder annonselenker)

Ellers så har du denne stolen i rosa, den tror jeg faktisk jeg kommer til å kjøpe. Du finner den HER!

(Inneholder annonselenker)

Eller vinrød velour, den hadde også passet perfekt til min grønne velour sofa da, du finner den HER!

(Inneholder annonselenker)

En annen ting dere kommer til å se mer og mer av i løpet av 2018 på interiørblogger er whiskey serveringsvogn, du finner denne HER!

Så da folkens, da er det bare å shoppe i vei siden jeg ikke har plass. Og dere, jeg holder rett og slett på å lage en ukesmeny, det har jeg aldri laget før og er sykt moro om jeg får si det selv. Jeg regner med den kommer ut på søndag, yay!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Er flott på landet! Kun 20 minutter til Oslo, ren luft, større bolig, ikke mas og kjas. Velkommen etter!