Kjøleskapsgrøt på 1 minutt.


Seriøst verdens beste og smarteste proteinfrokost. Kjøleskapsgrøt som lages på 1 minutter før du legger deg om natta og når du da står opp, er denne 100% klar. Den smaker helt sinnsykt godt og den er billig for lommeboken, og fantastisk for kroppen på morgenquisten. Denne grøten er fylt opp med slik at kroppen har full tank helt frem til lunsj.

  • 3 dl økologiske havregryn
  • 2 dl melk
  • 1-2 ts flytende honning
  • 1 dl yoplait gresk kokos yoghurt (20 gram proteiner.) 

Du blander alt sammen i et glass/bolle og rører det godt inn før du setter grøten i kjøleskapet med et lokk over. Der står den til du våkner opp. På toppen av grøten kan du ha friske bær, eller min favoritt er hakket mandler. Dette er sykt godt og anbefales. Ikke kom her og si du ikke rekker å lage frokost på morgenen lenger.


XX

Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *