Hei, vil du komme over å knulle? Ok, BYE!

Hei dere,

Året 2018 ass.

Året hvor alt er mulig og jeg kjenner meg så sykt gira. I år har jeg bestemt meg for å følge samme regel som i 2017, si ja til alt som kommer min vei, og hei hvor det går. Så i dag har jeg innspilling 09:30 med et nytt talkshow som kommer på tv snart, dødsgøy! Noen vil helt sikkert si at innslaget er både teit og ikke så viktig, det er jeg selvsagt veldig uenig i fordi alt jeg gjør er viktig, hvert fall for meg.

En annen ting jeg kjenner meg sykt gira på er dating livet, sava! Jeg har faktisk ikke vært på en date på over 1 år, og jeg sa til kompisen min Mia rett før nyttår at jeg er virkelig klar for å date og møte noen spennende mennesker i 2018. Noen dater har jeg blitt invitert på, men jeg tror de mente kun sex, og det er ikke helt hva jeg er på jakt etter lenger. Føler dette med å kun ha sex er en ting man gjøre i 20 årene, ( hei, vil du komme over å knulle?, ok, BYE! ) What a turn off!

Nå i 30 årene føler jeg at spenning er gøyere enn å bare hoppe rett i sengen med et fremmed menneske, føler ikke dere det? Det å jakte etter noe du tror du ikke kan få er jo bare super spennende, og pluselig så kommer det inn en melding og du blir 16 og et halvt år igjen på to sekunder, ha ha

One night stand på fylla er hvert fall ikke spennende, klart det er moro med å kline litt her og der og flørte med alle man ser på byen, men one night stand, snork ass. Walk of shame da, ok det er faktisk litt gøy!

I Barcelona ble jeg invitert ut på så mange dater, hvor de faktisk ville snakke, og bli kjent med deg. Nesten litt sommerfugler i magen ass. I Norge matcher man kanskje på Tinder, men ingen snakker. Og om du sender en melding så får du enten det kjedeligste svaret tilbake, eller så svarer de ikke i det hele tatt. Hvorfor matcher man med hverandre? Har det alltid vært sånn? I just dont get it!

Jeg har et par stykker jeg faktisk skal på date med snart, det tror jeg blir sykt moro. Det er vel lov å date flere enn en person om gangen? Eller?

Nei, herregud! Nå kom jeg faktisk på at jeg hadde en kaffe date for noen måneder siden, er fortsatt singel og vi har ingen kontakt i dag så det gikk ikke riktig veien, men vi snakket hvertfall sammen. Hmmm… Uansett så synes jeg flørting i utlandet er noe helt annent enn flørting i Norge. Im moving man!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Det er noen som får match og treff på tinder Min datter og forlovelse er godt bevis på det gitt og ja, det er absolutt lov å dra på date med flere. Du er singel, date, kos deg og nyt singel livet til MRS right kommer ha en fin dag!