HER TRENER DU GRATIS I 2018 OG BRENNER BORT FETTET PÅ 15 MINUTTER ( PGM 2 )

Hei dere, og god helg.

Det første programmet for en bedre helse og kropp ble jo en suksess hos dere og hadde fokus på fettforbrenning og høypuls, det programmet finner dere HER. Nå er neste program ferdig. Det er litt lenger og her har jeg lagt inn styrke også. Det beste med mine programmer er at du kan gjøre de hjemme.

Du skal nemlig ikke bare fokusere på at pulsen skal bli høy, men du skal også bygge flere slanke muskler under styrketreningen. Med flere lange, slanke muskler vil du få et høyere hvilestoffskifte. Dermed vil du forbrenne enda mer fett, og du kan spise enda mer mat samtidig som du blir slankere.

Alt du trenger er disse øvelsene jeg legger ved i dag, et par håndvekter ( kan være tomme flasker fylt med vann eller sand ) Da kan du gjøre større motstand, og fint om du har en treningsmatte eller noe mykt å ha under knærne.

Er du nybegynner starter du med lette vekter og øker antall kilo når du blir sterkere, yay! Progresjon gir mersmak.

Du skal gjøre et sett med alle disse øvelsene, og så ta så mange repetisjoner som mulig på 30 sekunder. Ta 40 sekunder pause mellom hver øvelse.

Når formen din blir bedre og du blir sterkere kan du redusere pausene til 30 sekunder eller øke totale antall runder til 5 fulle sett.

 1. Armheving og roing med vekter ( evt flasker ) Er det tungt kan du ha knærne i bakken.  
 2. Knebøy med håndvekter.  
 3. Skulderpress med stang eller manualer. 
 4. Utfall med vekter. 
 5. Bicepscurl.

Er du usikker på hvordan disse øvelsene utføres, ville jeg sjekket youtube. Her finner dere mange gode videoer hvor øvelsene vises.  Husk at du kan bruke flasker i stedet for manualer om du ikke har det tilgjengelig.

Bruker du program 1 & 2 ca to ganger i uken vil du fort begynne å se og føle forskjell på kropp og sinn. Det beste med trening for meg er avkobling.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. med pogram 1 & 2 mener du altså fire treningsøkter i uken eller to tilsammen ?

  1. Espen Hilton

   Om du klarer 4 økter i uken, kjør på 😀

   Men det jeg mente om du er nybegynner er å starte forsiktig og hold deg da til prg 1 på mandag som er kondisjon og pgm 2 som mer styrke på fredagen. 😀

 2. Kari Larsen

  Hei Espen. Fantastisk blogg, blir så innesperret og syntes mat tipsen dine er perfekte for meg med travel hverdag.

  Siden du er så flik med trening og korthold lurte jeg på om du hadde noen tips til meg. Er Egentlig litt desperat. Fikk påvist lavt stofskifte for ca 1 år siden + at jeg brakk armen for ca 1,5 årstiden. Det ente med at jeg gikk opp nesten 10kg
  Føler selv at jeg spiser sunt og normalt. Men endte med at jeg gikk til ernæringsfysiolog på Balderklinikken. Fikk da bedskjed at jeg skulle kuttet ut gluten og sukker. Har gjort det nå 67 dager, men vekten er fortsatt den samme. Trener 3-4 ganger i uken. Har du noen tips til meg? Får i meg ca 1200-1500 kalorier om dagen btw
  Er foresten 164 høy og veier nå 77 kg

  1. Espen Hilton

   Hei flotte deg 😀

   Så sykt koselig å høre, tusen millioner takk og så knall at det passer din livstil. Prøver å lage ting som skal passe inn til alle. <3

   Denne er litt trcky for meg og svare på med tanke på at du ikke er en klient av meg og jeg ikke har truffet deg. Jeg anbefaler å ta en liten "casting" runde med litt forskjellige PT i ditt distrikt så vil du få 100% riktig svar.

   Men om man kroppen får inn samme mat, samme trening og rutiner vil selvsagt kroppen kjenne at den jobber, men kroppen vil ikke få noe ny effekt eller forandring. Det er som alle de menneskene som sier de går 10.000 skritt på jobb hver eneste dag og sier de ikke trenger mosjon da, det er feil. Kroppen blir vant til dette. Du må ut av vaner for og få en forandring på kroppen.

   Jeg trenger en PT som presser meg sykt hardt på gymen med nye rutiner fordi jeg er vant til mine egene program.

   Si du trener 30 min med styrke så i stedet for å ta bussen eller bilen hjem etterpå. Kle på deg ekstra godt og gå hjem. Eller avslutt treningen med 15 min på mølla. Du må lure kroppensvaner.

   Dette var mye svar, he he. Håper det hjalp litt. Personlig så må jeg si at 1200 kal høres crasy lite ut.

   xx
   Espen