Kommer meg ikke hjem til Norge!

Okay dere,

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har begynt året 2018 på det gale eller riktige beinet. Planen var at jeg skulle være hjemme i Norge i dag og tilbake med full meny på agendaen, men jeg har altsår glemt å bestille meg en billett hjem igjen.

Enten er dette et hint på at jeg trenger enda mer pause, eller så har jeg vært så sliten i jula at jeg rett og slett har glemt å booket retur billett fra Barcelona, ha ha. Det skulle ikke vært mulig ass! Sånn har aldri skjedd i mitt liv før. Jeg er vel den smarteste reisemannen jeg kjenner, Har alltid en plan, skal være ute i god tid og hjemmelaget niste er alltid i sekken, men å bestille retur billett får man ikke til, flaut ass!

Men man dør ikke av en ekstra dag i spanien, livin la vida loca sier nå bare jeg.

Så hva gjør du om du ikke har billett folkens? Stresser du eller klikker du? Jeg personlig koste meg glugg hjel på både Tinder og Happend. Man vet aldri hvem man kan møte sånn plutselig, og alt skjer for en grunn tenker nå jeg.  Men utenom enda litt mer tid på flørtingen med spanjolene kjøpte jeg en ny billett, leie en bil og kjørte til Sitges. En by jeg virkelig elsker. Folkene, kulturen, shoppingen, energien og for å ikke snakke om alle de fantastiske bildene man får tatt. Amzing.

BTW: Det er første gang på lenge jeg har stått å klint meg i hjel på et dansegulv, ha ha. Sykt harry å gjøre, men er man i utlandet så ja, PUNKTUM!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *