Vi har funnet tilbake til hverandre

(annonselenker)

Hei fra LA! Neida, er forsatt i Barcelona og koser meg glugg i hjel.

I dag poppet jeg innom en liten Levis butikk i gamlebyen og fant meg en god gammel flamme. For vi har etter mange år fra hverandre funnet ut at det beste vi kan gjøre er og holde sammen i tykt og tynt fra nå av. Så folkens om du har et elsk på Levis 501 modellen ville jeg løpt på den nermeste vintage butikken og plukket med deg et par hjem. Jeg hadde faktisk glemt hvor ufattelig behagelige buksene er på. Jeg fant disse til halv pris nå på januar salget, men på nettsiden jeg har lagt ved koster de bare 899.- og det i seg selv er billlig for en legendarisk denim jeans som Levis 501 er.

Du finner Levis 501 modellen HER i tre forskjellige farger.

Og til dere som lurer så skal jeg både lage treningsvideo til programmene jeg deler, og om litt kommer neste program ut. Denne gangen legger jeg vekt på hjemme trening med styrke. Gleder meg til å dele og se dere bli mortivert.

XX

Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *