Her trener du gratis i 2018 og brenner bort fettet på 15 minutter.

Godt nyttår dere, 2018 kommer til å bli det beste året så langt det kjenner jeg virkelig på kroppen.

1 januar er den ”viktigste ” treningsmåneden for veldig mange, noen klarer en uke, mens andre klarer bare noen dager så gir de opp, og på mange måte så kan jeg skjønne det. Når man starter det nye året ved å legge et så stort press på seg selv så skjer det vi kaller for jojo trening. Man begynner med et stort smell, og avslutter 29 januar med både forkjølelse, irritasjon og sinne.

Det blir litt det samme som om du skal slutte og røyke 1 januar, det funker ikke for alle, tro meg! Jeg har sluttet. Man må legge en litt bedre plan enn som så.

Så hva kan man gjøre? Jo, man kan legge opp litt mer rutiner, og for deg som gruer deg til å dra på trening-senteret og trene, da har jeg en glad nyhet til deg her og nå. Du kan trene på gulvet hjemme, og du trenger ikke trene 1 time for at du skal få resultater.

Gjennom denne rutinen jeg skal gi dere i dag skal dere få både høy puls, fettet brennes bort og det vil koste deg kroner null i måneden. Det eneste du trenger å gjøre, er å legge det inn i rutinen din. Enten på morgenen eller på kvelden. 15-20 minutter og du er ferdig.

FETTFORBRENNING OG SLANKE MUSKLER:

Varm alltid opp før du begynner, målet med oppvarmingen er å forberede musklene og ledd på trening som kommer. Det er super viktig å forebygge skader og for at du skal få mest mulig ut av treningen, så ikke la deg friste med å hoppe over oppvarmingen.

SLIK TRENER DU:

Husk aktivitet og pause. 1:2

Litt som dette, du trener i 20 sekunder intensivt og tar en pause på 40 sekunder.

Eller 30 sekunder treningsøkt, og en pause på 45 eller 60 sekunder.

Du må gi full innsats under aktivitetsøktene, så velg tidsintervaller som passer for nettopp deg. I pausene kan du enten roe ned eller stoppe helt opp. Du gjentar dette i 15- 20 minutter.

Det kan høres lett ut, men tro meg, det er nok til at du får kaloriunderskudd. Vist du gir kroppen riktig næring vil du også se at kroppen begynner å forandre seg 😀 For 70 % handler om riktig kosthold.

Det er ikke noe vits å overtrene. Hold deg heller til en økt og tren skikkelig, så vil du ikke ha noe ønsker om å gjøre det en gang til. 😀

Disse øvelsene skal du gjennom:

HØYE KNELØFT.

MOUNTAIN CLIMBER

BURPEES.

 1. 20 sekunder høyekneløft, 40 sekunder pause.
 2. 20 sekunder mountain climber. 40 sekunder pause.
 3. 20 sekunder burpees, 40 sekunder pause

Gjenta alle øvelsene 5 ganger, til sammen 15 minutter. Synes du dette er for lett, kan du utvide aktivitetsøktene til 30 sekunder og pause til 30 sekunder.

Du bør gjør ha som mål om å gjøre denne økten 4 -5 ganger i uken for å få best mulig resultater. Gjør så godt du kan, men innarbeid deg gode rutiner. Dager du ikke trener spiser du mindre karbohydrater enn på dagene du trener.

Masse lykke til, og husk å press deg slik at du får fremgang hver eneste uke. Det er ingenting som er gøyere enn fremgang med treningen. Jeg husker selv da jeg fikk se resultater første gangen. Det var så moro.

Med fremgang kommer styrken, og en sterk kropp er akkurat hva du er ute etter.

Vær tålmodig og hold ut.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Shit så bra!!! Kan du vise bilder av de ulike øvelsene og hvordan man gjør de korrekt..?

  1. Espen Hilton

   Det skal jeg få til vettu

   <3 Må bare komme meg hjem fra "ferien "

   1. Hei!
    Hvor kan eg finne bilder av dei ulike øvelsane for å gjere det korrekt?

   2. Espen Hilton

    Hei Bjørg, om du ikke helt vet hvordan du gjør disse øvelsene tar du og kopiere navnet på hver enkel øvelse, deretter poster du navnet inn på youtube og øvelsen vil komme opp i en video der 😀

    Håper det funker for deg – og at treningen gjør underverk.
    -Espen

 2. Hei Espen 🙂
  Jeg sliter med beinhinnebetennelse, men liker egentlig denne sammensetningen ganske godt. Forslag til øvelse å erstatte høye kneløft med, da dette funker dårlig for tiden? 🙂

  1. Espen Hilton

   Hei Trine, 😀

   1. Legg deg på ryggen, fest et strikk under beina og press opp og ned.
   2. Ta rolige øvelser med det ene beinet opp på en «kasse» / sofaen / evt en stol. Gjør det i ditt tempo, og forsett 😀 i 20 sekunder før du går over på neste øvelse 😀