Kalorifattig nyttårsdrink

Heiiiiii fine mennesker, og god lørdag.

Jeg koser meg glugg ihjel på » ferie » i Barcelona med venner, og i går fant jeg kanskje den beste asiatiske lunsj plassen som jeg skal dele med dere om litt. Her får du en hel meny til 10 euro og det inkluderer valgfri drikke, forett, hovedrett og dessert, det kalles billig for lommeboken, grunnen til jeg elsker asiatisk mat er fordi det ikke er tilsatt så mye tull som man får gjennom annen mat. Favoritt plassen min i Oslo når det kommer til asiatisk mat er Nodee Barcode og Lille Asia i Hegdehaugsveien.

Jeg tenkte det kunne være deilig med en litt anderledes meny nå før vi går inn i 2018. Så i dag skal dere få nyttårsdrinken som som rett og slett passer oss som har spist mye feit mat i julen. Denne drinken er kalorifattig og smaker magisk.

Alt dere trenger er vann, agurk og pepper. Neida………

Dette trenger du:

Gin – ( kompisen min Des sin favoritt et Tanqueray og den kan absolutt anbefales), Tonic water, isbiter, agurk, nykvernet pepper.

Slik gjør du:

Pass på at du har isbiter klart i frysern. Fyll glasset med is, deretter bruker du et målebeger eventuelt på øyemål og måler opp ca 4 cl gin. Strimle/kutte agurk i lange skiver og fyll opp med Tonic water. Topp glasset med nykvernet pepper. And then… ENJOY! Så lett og så deilig.

Nyt denne drinken med måte. Vi ses på snapchat og instagram @ Espenhilton enn så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *