Gratulere med dagen til meg

God morgen dere, og et år eldre er jeg blitt.

I stedet for å få panikk over at jeg har gebursdager, valgte jeg å okkupere toalettet og posere sammen med et lite publikum for så  og bjuda på med en aldri så liten selfie. Kan damene gå på do sammen, ja, da kan vi gutter også det. Likestilling!

Men det er virkelig rart hvor fort tiden flyr, og hvem som kommer inn i livet ditt og hvem som forsvinner sånn ut av det blå. Mye har skjedd på et år, men jeg har helst lyst og fortelle dette gjennom en video. Ofte gjennom en linse og et påtatt filter kan ting veldig ofte fremstå som om livet er en danse på roser, noe det virkelig ikke er. Det er oppturer, nedturer, og 2017 går nok ned i min minnebok som et år fylt opp med masse rare tanker, utfordringer og ikke minst hvor mye JA jeg har sagt til tilbud som har kommet min vei. Jeg har presset grenser, tanker og blitt kjent med meg selv på en helt ny måte og håper at jeg får brukt dette videre i 2018, et år jeg virkelig ser frem til.

I dette øyeblikket sitter jeg på et fly med mine venner, på vei til en spennende destinasjon hvor sangriaen kommer til å flyte over om noen timer og blikket er satt på flørte rekvensen på gps som aldri før, haha. Viva La Spania sier nå bare jeg. Beklager at jeg ikke er så mye på i romjulen, men Hilton trenger litt fri, eller jeg har faktisk laget to videoer som jeg skal klippe, de inneholder trening og mat som kommer i januar.

Håper dere også vil legge inn en stemme meg videre under kategorien Årets influencer: Trening og Helse, da blir jeg så glad. Du kan stemme hver 12 time og du gjør det HER

Gratulere med dagen til meg. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen. Håper dagen blir fantastisk.

  1. Espen Hilton

   Tuuuusen takk 😀

 2. Gratulerer med dagen til deg! 😉 Kos deg i Spanien!

  1. Espen Hilton

   Tusen takk 😀