HOME FOR CHRISTMAS

Etter 9 timer søvn sto jeg opp i Vennesla for første gang siden sommeren, og jeg må bare fortelle dere hvor deilig dette føles for både kropp, sinn og lommeboken, ha ha. Billigere å bo i Vennesla enn Oslo ass! Men det å våkne opp hjemme og kjenne på følelsen av litt «ferie» er en helt magisk følelse.

I Oslo sover jeg bare 5 timer om jeg er heldig, og da jeg var i LA nå sist hadde jeg toppen 4 timer søvn hver natt, med andre ord så er jeg litt sliten og trenger litt metime! Hvertfall i noen dager. Jeg blir ikke hjemme mer enn 6 dager denne ganger før turen går videre til Oslo og Barcelona for å feire gebursdagen min og nyttåraften, yay!

Det første jeg gjør når jeg kommer hjem til bygda er å ta på meg joggeskoene og løpe i ca to timer, da rekker jeg over alle de gamle treningsløypene jeg hadde da jeg bodde her, og får tid til å ta litt bilder på veien. Hvor fantastisk ble ikke det bildet jeg tok fra dagens løpetur? Dette er tatt rett ved den gamle ungdomsskolen min, snakk om julesteming a?

Jeg hadde på et nydelige julesanger da jeg var på løpetur, den fra Helene blir jeg nesten kristen av noe som faktisk passer å bli med tanke på jeg er i » jesus» bygda, for en stemme og for ei dame. sørlendinger ass, vi er bare gaoe!

  • Helene Bøkse – Tenn lys
  • Bryan Adams – Christmas time

En annen ting med å komme hjem er at alle mine barndomsvenner er godt gift og har barn nå, det betyr masse hjemmelaget kaker, karameller og sjokolade som inneholder alt for mye sukker, men det er jul og tradisjonen tro så skal ALT ned!

Håper dere alle har en helt magisk førjul hvor enn dere er i verden. Vi ses snart, nå skal jeg kaste i meg mors hjemmemekka Ribbe før det blir langtur.

PS: Jeg er nominert i kategorien Årets influencer: Trening og Helse og jeg blir jeg så seriøst så glad om dere vil stemme på meg. Du kan stemme hver 12 time og du gjør det HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *