Appelsinjuice & Ingefærshot oppskrift

God morgen dere,

Tidligere har vi laget hjemmemekka ingefærshot som virkelig røsker opp i både det ene og det andre, oppskriften på den finner dere ( her )

Jeg tenkte det kunne være spennende å dele en annen oppskift også med dere. For selv om vi går imot lysere tider er det forsatt forkjølelse sesong for fult, ungene klær seg for lite og paradise hotel deltagerene går ikke med jakker har jeg hørt, sånn har verden blitt, og dessverre må vi bare akseptere det.

Så fra ingerfær til appelsin  med hovedvekt på c-vitamin bombe i dag. Denne passer passer perfekt til i slike dager hvor halsen er litt sår, eller til når du er hjemme med familien i jula og dere skal kose dere med felles frokost. Så koselig! #kosedudæNanna? JAHH!

For håpe felles frokosten deres har hakket mer å tilby enn min » singel » frokost ha ha.

C-vitamin er et av de viktigste vitaminene med tanke på et sterkt immunforsvar. Vitaminet er også viktig for opptaket av jern, og for kroppens fettforbrenning. Den er vannløselig (den lagres ikke i kroppen) og derfor trenger vi stadig påfyll, spesielt i vintermånedene.

Dette trenger du: 

  • Appelsiner, mange appelsiner. Det er alltid deilig å sette fersk presset appelsin-juice i kjøleskapet
  • Kanel

Når du har knust alle appelsinene sammen tilsetter du litt kanel, (kanskje 1ts ) og rør godt. Smaker fantastisk, og kanel er julesteming. PUNKTUM!

En annen C-vitaminboost oppskrift:

Dette trenger du: 

• 1 eple
• 1/3 sitron
• 2 cm ingefær
• ½ rødpaprika
• 1 kiwi (skrelt)

Kast alt sammen i smootie-maskinen eller juice-maskinen om du har, og kos deg glugg hjel med en super deilig juice om noen få minutter. Håper dere likte oppskriftene og dere, om dere vil stemme meg videre under kategorien Årets influencer: Trening og Helse blir jeg så seriøst så glad. Du kan stemme hver 12 time og du gjør det HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *