Etter julebordet kommer angsten……

Hei fine juleribber og kalkuner, håper tirsdagen er deilig.

Etter julebord kommer både angsten og kravingen etter søppelmaten som inneholder alt annet enn de viktigste næringsstoffene kroppen virkelig trenger dagen derpå. Derfor har jeg laget en aldri så liten healthy happy meal til dere som inspirasjon når denne dagen kommer krypende.

Dette trenger du: 

Hamburgerbrød (fullkorn) Salat, om du er alene, singel og like trist som meg ( neida, joda ) da kan dere kjøpe » baby » pakken. Den holder til en person. 1 brokkoli. 2 hvitløksfedd. 1 avocado. 1 pakke med elgkjøtt eller karbonadekjøttdeig. 1 egg.

Slik gjør du: 

Kok opp brokkolien i 4-6 minutter på svak varme. Legg den i en skål og tilsett en hel avocado. Bruk stavmikseren og rør dette godt sammen slik at du til slutt har en frisk og fylding brokkoli-paste. Dette blir da fyllet du skal ha i bunnen av burgeren, tilsett så salaten.

Hvitløksfeddet blander du godt inn i kjøttet, tilsett 1 egg og kna alt inn sammen. Legg burgerene på pannen. Tilsett litt ketchup på slutten, på med lokket og taaadah. En sunnere og mer næringsrik variant av junkfood er heved levert.

  • Det smaker helt fantastisk og kroppen vil elske dette.
  • Husk å drikk masse vann.
  • Tilsett krydder om du ønsker det.

Jeg kan også anbefale en serien på Netflix om dere inviterer noen fra Tinder til Netflix og chill, den heter SMILF

Jeg er semifinalist i årets trening & helse influencer, håper dere har lyst å legge inn en stemme på meg HER. Man kan stemme hver 12 time. Stor klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *