Sliter med å finne en god balanse mellom liv og arbeid!

Hei dere,

Det er kaldt ute om dagen ass. Alt jeg har lyst å gjøre er å pakke meg inn i dyna og se film etter film, men det går ikke siden desember er en veldig hektisk måned med jobbing, julebordsesong og forberedelser til både januar og romjulsreisen til spanien! Herregud som jeg gleder meg til å kunne koble av litt, sette meg på en kafè med beste kompisene mine og bare være. Kanskje jeg bestille en drink klokken 12:00 om jeg føler for det, eller ta helt av og kjører en paradise hotel med dagsfylla uten å måtte tenke meg om to ganger, ja, jeg trenger virkelig en avkobling dilux. Men mest av alt gleder jeg meg til å stå opp, på meg joggeskoene og komme meg ut på løpetur i sola.

Siden vi er inne på dette med tv-serier og avkobling så må jeg tips dere om kanskje den beste serien jeg har sett i år. Hvertfall om jeg skal legge den under underholdning/humor og fabelaktig skuespill. Noen av scenene er som om det skulle skjedd i ditt liv.

Serien heter SMILF og går på HBO. Sesong 1 er nettopp kommet ut og den har jeg allerede sett, ha ha. Gikk fort den sesongen ass og nå venter jeg i spenning på nummer 2. Skuespiller og komiker Rosie O Donald beviser virkelig hvor dyktig hun er forann kameraet her, herregud for et talent. Serien er laget av Frankie Shaw og hun spiller også hovedrollen i serien.

Denne er en must see i desember.

Strålende. Endelig en realistisk tv om å navigere livet som en 20-30-ish single mamma. Jeg ville ikke nødvendigvis klassifisere det som bare en komedie, men det har sine komiske øyeblikk. Frankie er så strålende en forfatter som hun er en skuespillerinne, jeg er ekstatisk, den har blitt fornyet for en ny sesong!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei kan du lage et innlegg med et treningsprogram for nybegynnere som har meldt seg på treningssenter? Og hvor ofte bør man trene? Bør man trene de samme øvelsene hver gang?

  2. ❤️❤️❤️❤️❤️jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  3. Stine Madsen

    Er det her man skal skrive JA? Hadde vært en fantastisk gave å gi bort til jul god jul til deg Espenog takk for alt du har gitt oss følgere i 2017❤ ser frem til 2018

  4. JA!! ❤️ De hadde vært geniale nå som jeg må trene masse hos fysio for å slippe unna operasjon! Drysser lykkestøv over meg selv (for en gangs skyld).