Jeg gir bort hodetelefoner til 2000 kroner.

Annonse

Hei dere,

Jeg har laget ny video til dere og denne gangen har jeg tester hodetelefoner fra Hi-Fi klubben og designet på de jeg tester er sykt fine. Er det ikke rart hvordan ting forandrer seg med årene? Jeg husker ikke helt når overgangen skjedde, men det er ikke mange år siden hodetelefoner gikk fra å være bare hodetelefoner med en skyhøypris til nåtidens kanskje mest brukte accessories hvor lyd kvaliteten er blitt bedre og prisen er sunket drastisk.

Da jeg var yngre, okay året var 1990 hvor jeg fikk mine første hodetelefoner i julegaver, jeg tror faktisk det var logo med » My little pony » på de, vet ikke helt hva mamma mente med det, men de ble jeg sjukt glad i ass, men nå som jeg er blitt hakket mer voksen og lagt fra meg både hest er best og pakker fra » Pennyklubben «som kom en gang i måneden er design og lydkvalitet blitt viktigere for meg.

Hodetelefonene har i dag tatt samme steg som solbrillen gjorde for noen år siden og blitt en del av hele antrekket, og om man ser på noen av verdens største dj-er har de som regel designet egne hodetelfoner, kanskje det var det jeg også skulle gjøre? Hvordan ville de blitt tro? Rosa?

Sjekk videoen ut og skriv JA i kommentarfeltet så trekker jeg ut en vinner som får et par hodetelefoner av meg. Disse kommer veldig godt med nå i januar hvor det er trening på agendaen. ( Husk å se videoen)

Klarer du å løpe opp alle de trappene?

Jeg kommer til å gå mer og mer over på video både innen trening og mat oppskrifter så håper dere vil følge min lille kanal enn så lenge.  Men nå skal jeg komme meg på julebord med Lene, ses på snapchat <3

XX

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Ja åå herregud for et nydelig design på de!

  2. Ja❤️❤️❤️ veldig gjerne:) God Jul