Dette er Lisa, og slik møttes vi takket være dere

Inneholder reklame for egen bok.

God morgen dere,

Julestemning på G fra kjøkkengulvet denne tidlige onsdags morgenen. Jeg har fått så sykt mange bestillinger på boken min, og det gjør meg så glad og litt satt ut, men mest super glad. Så da har jeg tatt signeringskontoret på gulvet med både kaffe, havregrøten og julecapsen til 50 kroner på plass for å løfte opp stemningen litt. Om du ønsker en bok med signartur eller en spesielt hilsen kan jeg gjøre det, så sender jeg de ut i løpet av dagen eller morgendagen. Boken finner du  ( HER )

Jeg er så mye på posten om dagen at Lisa, hun som jobber på posten og jeg tok en kaffe sammen i går, det er koselig og kanskje litt spesielt, men hyggelig med nye bekjenskap da. Lisa er gift, har to barn og vært skilt to ganger før. Han ene ex mannen er død, mens han andre bor sammen med ei yngre dame i Bergen. Vet ikke helt hvorfor jeg deler dette med dere, men nå kjenner dere også litt til Lisa på Posten. Hun er ikke bitter, hun har også mann som er yngre enn tidligere ektemenn.

Anyway…..

Nå kommer jeg snart ut med Youtube video nummer to, den er mye bedre og jeg har lagt med en julegave til dere i videoen. Noe som kommer veldig godt med i januar når folk skal på trimmeren. Dette blir dere å like. Eller må jeg bare si at dette med filming og klipping av Youtube video virkelig er morsomt, og har gitt mer smak. Kanskje en treningsvideo hadde vært noe? Litt flaut å filme seg selv på Sats Ringen hvor alle er så poshe og kule, men jeg kan  prøve å filme hjemme i Vennesla heller med mamma, det kan bli artig og ikke fult så posh.

  • Dagens sang på snapchat var John Legend – Glory
  • Frokosten er 150 gram økologisk havregryn, 10 gram mandler, kanel og kokende vann.
  • To kopper kaffe og du er klar for dagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *