Ja, jeg stjeler!

God søndag folkens

Da jeg var i USA nå sist tok jeg med meg oppskriften fra en av mine favoritt restauranter og tenkte jeg kunne dele den med dere, det må da være lov å være litt » Robin Hood »  når maten smaker så godt. Dette er seriøst noe av det beste jeg har smakt på lenge. Ost og jordbær, hvem hadde trodde at det kunne være så sexy sammen, not me! Denne retten passer perfekt til en startet i et selskapet, og hvertfall perfekt som en starter i et bryllup.

Dette trenger du for å lage verdens beste jordbær toast!

Jordbær, geitost, oliven-olje, salt og pepper på multigrainbrød.  Jeg har aldri laget det selv, men slik jeg har forstått dette så visper man geiteosten sammen med olivenoljen og tilsetter salt og pepper. Til slutt legger du dette på brødet og dekker til med ferske jorbær. Strø over litt finhakket mandler på toppen og toasten er klar til servering.

Tips:

Om dere noen gang skal reise litt rundt i California, så ligger det en liten koselig by sørvest for Los Angeles ved navn Temecula. Her kan dere fly lufballong slik vi gjorde i samarbeid med FlyNorwgian, sykeste opplevelsen, og etterpå kan dere dra inn til gamlebyen og spise på restauranten E.A.T

På E.A.T serverer de bare lokale økologiske råvarer, prisen er også bra og servicen har du bare lyst å ta med deg hjem, tuller ikke.

Jeg er på vei til trening for å lage et nytt program til dere, så dropper inn litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *