Angsten for mennesker!

Hei lørdag!

Mange lurer litt på hva som er sunt å spise etter en god treingsøkt hvor du har slit litt ned på musklene. Å det skjønner jeg veldig godt, da jeg var uerfaren og veide 35 kilo mer hadde jeg samme tanken. Alt jeg ville var å trene, men det å dra på et treningsenter var bare å glemme. Tro det eller ei, men jeg var så tilbaketrukket i den tiden, og hadde hvertfall ikke snøring på hva jeg skulle spise. Til slutt fant jeg mitt trenings-territorium i skogen, men jeg hadde forsatt ikke peiling på hva jeg holdt på med så alt jeg gjorde var å løpe, løpe, løpe og til slutt løp jeg 1 mil på 36 minutter.

Jeg ble besatt! Maten var et helt annent kapittel; En pakke sjokomelk og et rundstykke var det jeg spiste før trening og etter trening var tre kopper kaffe og en boks med tunfisk alt kroppen fikk, med andre ord så ble jeg ble veldig syk i denne perioden. Når man ikke helt vet hva man holder på med kan det fort gå veldig feil og det gjorde det med meg.

Skal du ha energi til å trene godt må du gi kroppen tilbake det den har levert.

Med årene kom selvtillitten og til slutt kom utdannelsen som personlig trener, men selv om man er utdannet personlig trener har man alltid ting man burde bli klokere på innen trening og kosthold og jeg lærer noe nytt hele tiden og det er så gøy og hvertfall når jeg får dele det med dere etterpå.

Selvtillitten min kom da jeg begynte å presse mine egne grenser, ( mye av dette skriver jeg om i boken min HER ) Hodet mitt sa veldig ofte nei og det lot meg ikke utvikle som menneske. Jeg var min største hindring, angsten for mennesker ble den største muren. Det var da jeg tok et oppgjør med meg selv.

Hvorfor trodde jeg nei var et nei? Nå er nei, et jævla stort, la oss nå prøve. For Ja, jeg kan, og du kan! Og om du failer og faller, så prøvde du hvertfall og det er ikke et nei, det er en måte å lære på.  Av  og til kan det faktisk føles helt topp å falle på tryne.

Jeg lever også til tide et hektisk liv, ja det finnes et liv utenom bare å sitte å skrive også, ha ha Jeg har derfor noen løsninger som går fortere enn en stor middag. I går hadde jeg en helt fantastisk treningsøkt, men alt jeg hadde lyst på etter trening var noe digg. Før i tiden kunne jeg gå rett i » matfella » som jeg kaller den. Det er hvor man bare spiser det man finner hjemme uten å tenke over hva kroppen faktisk trenger får i seg etter en god økt.

Det viktigste du kan spise er gode karbohydrater, bra fett og proteiner. Så siden jeg ville ha noe snax dro jeg på butikken og handlet inn en økologisk brokkoli, en pakke med spelt lomper, ost, kylling og innen 20 minutter hadde jeg den beste pizzen med deilig økologisk brokkoli-fyll.

Om du tror dette smakte vondt bare fordi fyllet inneholder brokkoli, kan jeg love dere at det smaker sinnsykt godt og kroppen får masse energi og påfyll etter en god økt.

Slik gjør du: 

Kok brokkolien på svak varme i 5 minutter, deretter knuser du den med stavmikseren. Legge fyllet på lompen ( 1 brokkoli tilsvarer nok til 6 spelt-lomper ) 400 gram kylling deler du ut på lompene, legg over ost og veldig ditt favoritt krydder og inn i ovnen i ca 7 minutter på 200 g

TIPS: Du kan også blande brokkolien med avokodo. #justlovely

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *