Restaurant guide #Oslo

Hei dere.

Jeg har veldig lyst å dele en liten restaurant guide med dere + mine hotspots i Oslo når det kommer til å gå på byen. Det finnes mange bra plasser å dra ut, men om man ikke kommer fra Oslo så havner man for det meste nede i gryta av Karl Johan. Du finner noen bra plasser her også, men de beste uteplassene ligger som regel mer spred ut.  La oss begynne med restaurant guide så tar vi utelivet etterpå.

HAMBURGER

 •  Byens beste hamburgerburger finner du på youngstorget i en liten shappe ved navn Troys. Det eneste jeg savner her er et større butikk areal. Det er sitte plass til kanskje seks mennesker, noe som gjør at man går heller en annen om man vil sitte å spise.
 • Byen nest beste burger finner du på Majorstuen og på den nyåpnet restaurant på Solliplass Kverneriet. Dette var min favorittburger før jeg fikk oppleve burgeren på Troys, men Kverneriet har det lille ekstra: Månedens burger. Denne er alltid å anbefale. Det eneste negative å finne her er at det alltid er ventetid, ha ha. Husk å book a table!

PIZZA

 • Jeg er også en sucker for en deilig pizza, så derfor deler jeg to plasser med dere i dag. Den perfekte hangouten med venner eller med familien er på østkanten i Oslo, nærmere bestemt Tøyen Torg og plassen Postkontoret. Her kan du kose deg med deilig pizzameny og spille spill på en søndag med familien, eller bare sitte og chille og fortelle vennene dine om ditt «bra eller dårlige» one night stand som du hadde i helgen. Jeg elsker denne plassen, eneste som er litt minus er litt sure mennesker på jobb til tider, men utenom det, full pott!
 • Theatro er plassen hvor de fleste av TV2 sine premiere – fester har tatt plass i 2017. ha ha. Sånn helt seriøst! Jeg elsker stemningen her, pizzaen er helt fantastisk og dette er plassen jeg ville tatt med meg en date. Lyset setter god tone for en velykket kveld, og prisene er veldig fine også. Husk å bestill bord, det er julesesong.
 • Villa Paradiso, Grunerløkka. Super deilig Italiens pizza, super koselig å sitte ute om sommeren, to etasjer og super deilig stemning. Prisene er bra og de som jobber der er fra Italia, om du vet hva de sier: Benvenuto! Elsk <3

TAPAS

 • Okay, er det en plass jeg elsker å dra for å spise tapas og drikke vin sammen med kompisen min Lene så er det på Champagneria, Frogner. Jeg føler jeg blir tatt med på en liten Los Angeles vibe i det man sitter her. Det er packed med mennesker, menyen er fantastisk og prisene er gode så lenge du har fått lønn samme dagen og ikke begynt å betalt regningen dine enda, i love it! #Treatyourself
 • Delicatessen, Grunerløkka. Det vil ta meg ca 5000 skritt å gå hjemmefra ned hit, og det er alltid fullt. Men denne plasser er vel en av Oslos mest kjente plasser innen tapas. På sommeren er det super koselig å sitte å vente på å få bord. Du bestiller deg et glass vin, og sitter utenfor å ser på alle som går forbi. People watching is the best!

ASIATISK

 • Sydøst, Grunerløkka. Sommerens beste uteresturant? Kanskje ikke, men det å sitte ute å spise sammen med venner her på sommeren er ALT! Maten er helt fantastisk og prisene er overkommelige. Vi hadde venne-julebord her for noen årsiden, helt fantastisk opplevelse. Anbefales!
 • Nodee Barcode. Vil du oppleve ekte NYC feeling midt i Oslos fines pærle? Da skal du dra hit! Herregud for en mat, for en stemning, ja og om du har med deg daten din hit, skal jeg love deg du får deg et ligg etterpå, neida, joda. Det har skjedd! Husk å book bord, super populær plass.
 • Asia, Aker Brygge. Elsker denne plassen også, super deilig mat, gode priser og om dere er 3 – 4 personer ville jeg kjøpt en «helpakke» det inkludere mat og vin og om jeg husker rett så er det en 6 retters meny i denne pakken. Mulig det er forandret, men plassen er helt fantastisk. Steming på topp!

Nå skal jeg på posten med litt bøker som noen av dere har bestilt før jeg skal sette meg på kafe igjen og jobbe litt. I kveld skal jeg feire julaften sammen med Lille Noah for han reise bort i julen.  Vi ses litt senere, og om du har lyst på boken min signert kan den bestilles her.

Ha en nydelig dag alle sammen <3

xx

Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Iver B. Engli

  Hei, Espen! <3 Jeg har lest bloggen din i mange år – og ikke kommentert noe særlig. Du er facinerende på slik linje med hun Lenemor (O’ store rvik)

  Du/dere er så himla organiserte og har alt på stell – virker det som. Kunne du ha gitt oss et innblikk i telefonen din? Hvilke apper har du? Hvordan har du organsiert de – og hvilke bruker du? Hvordan opprette orden i livet og hvilke tips har du til organisering?