«Stjel desember stilen til hele familien på budsjett «

Inneholder annonselenker.

Hei dere og glad første søndag i advent.

Herregud hvor fort  tiden fly, og det er bare noen dager igjen til gebursdagen min også. I år har planlagt å gjøre noe som aldri jeg har gjort før på gebursdagen min. Pakke kofferten og si sayonara! Jeg trenger å komme meg litt bort og landet litt, kjenne på følelsen av årets 2017, hva jeg har gjort og hva jeg har fått oppleve, sykt happy med alt! 2018 står for tur og året skal bli enda bedre og villere enn noen gang. Herreminhatt hva jeg ser frem til et nytt og spennende år sammen med dere.

Etter mye spørsmål etter en av mine absolutt favoritt frakker har jeg laget en liten «stjel stilen til hele familien på budsjett » Med hjelp fra kompisen min Noah og Des og  resultatet ble super hot om du spør meg. Frakken jeg har på meg sitter støpt på kroppen, jeg bruker størrelse medium hvor du fint får plass til en dress under, men om du går for large så er det ikke så stor forskjell uansett. Frakken kan også brukes til mer casual om du ønsker det også. Den kommer i tre forskjellige farger, så mye å velge mellom.

Julegenseren som Des har på seg koster bare 299.- og Noah sin ligger på 159 .-

Det er veldig mange som faktisk ikke vet det, men siden klærene våres er kjøpt hos Ellos ( reklame), så må jeg bare legge til interiør siden hos dem, har dere fått med dere hvor sykt mye fint de har på budsjett? Jeg har handlet så mye der til den nye leiligheten min.

Og ja, glemte å si det i går, men glassveggen min har ankommet, husker dere den jeg bestilte for noen uker siden? Jeg skal ha den foran nsengen min som en » dør «, sava det blir så fett. Jeg oppdaterer dere med det når alt er ferdig

Frakk finner du HER / Jeans HER / Boots HER / Julegenser HER.

Rosa jakker kommer i tre forskjellige farger. Rød lue HER / Rosa jakke HER

Noah sin jakke finner dere HER / Bukse HER / Sko HER / Julegenser HER / Hansker HER / Skjorte HER

Jakke HER / Skinnbukse HER / Sko HER / Julegenser HER

God jul fra oss tre og husk og nyt adventsdagen max. Jeg skal på trening nå og lage nytt program til dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *