Han mente jeg var på narkotika og overberuset!

I går skjedde det ganske mye frekheter på en og samme kveld og det tenker vi må snakke litt om i dag. Ikke fordi det plager meg, men det irriterer meg noe så inn i helvete! So lets talk!

Jeg hadde besøk av en kompis i går og vi tok oss en tur ut for å danse, man må ikke drikke alkohol for å dra ut på byen og bare fordi det er blitt et veldig stort alkohol press de siste årene. Helt teit spør du meg! Så om jeg står med et vin-glass betyr ikke det at det er vin i glasset, det kan være vann. Faktisk litt trist at man tar vann i et vin-glass bare for å slippe å forklare seg! Uansett… Det jeg skal frem til med denne kvelden hvor frekke folk kan være til tider.

Når jeg er på dansegulvet så danser jeg som om jeg var med i musikkvideoen til Beyonce, eller rettere sagt: I dance like everyone is watching!

Hvorfor? Fordi jeg elsker rytmer, bevegelser og hva danse får meg til å føle. Vet du hva de sier om de som kan bevege seg bra? Ikke? Da burde dere google det, ha ha!

Plutselig ut av det blå kjenner jeg en hånd på skulderen, og det er en vakten som jobber på uteplassen,

Vakten sier: Kan du bli med meg en tur?

Jeg: Okay!

Vakten: Noen på dette utestedet sier du går på narkotika!

Jeg: Okay for det første, noe så frekt bare å antyde og for det andre: WHAT THE FUCK!

Fordi jeg danser og ikke beveger etter det norske dansereglementet så antar dere at jeg går på stoff?

Vakten: Okay, beklager, men hvor mange glass med vin har du hatt da?

Jeg gir han glasset og sier, dette er faktisk mitt fjerde glass, med vann!  Anything el, eller kan jeg få lov å gå tilbake og danse til Beyonce nå?

Jeg skjønner at han bare gjør jobben sin, men i hans stilling burde han se hvem som går på dop og ikke, men det som gjør meg litt  ekstra irritabel her er at noen faktisk har gitt antydninger på at jeg går på stoff bare fordi jeg danser med med litt mer energi og albuer enn andre, og det er ikke ok for meg, og det er her dere burde skjerpe dere, noe så frekt!

Dette var irritabel punkt en, la meg nå ta dere med videre til punkt to!

Jeg hadde aldri trodd dette skulle skje med meg, og jeg vet ikke helt om jeg skal ta det som et kompliment eller bare en frekk kommentar.

Jeg skulle på toalettet, og her møter jeg en gutt som stopper meg.

Han sier: Hei Espen! Jeg må bare si deg en ting.

Espen, Hei du, ok?

Han: Jeg håper jeg ser like bra ut som deg når jeg blir like gammel.

Øhhh……..? Var det et kompliment og hvor gammel tror han at jeg faktisk er?

Selv har jeg har alltid sagt at jeg håper å se ut som Brad Pitt når jeg kommer på hans alder, og han er 20 år eldre enn meg. Jeg og han gutten jeg møtte i går skiller kun 6 år, med andre ord så tar jeg ikke dette som et kompliment!

Uansett det var min fredag, nå over til lørdag hvor jeg startet dagen med trippel ansiktsmaske!

Neida….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    Du e bare goe…klem mamma