Ting går ikke alltid etter planen

Inneholder annonselenker.

Okay folkens!

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for ugly x-mas genserer og uansett hvilket land jeg reiser til må jeg alltid ha med meg en støgg jumper i kofferten. Jeg fant et par kule julegensere i Los Angeles, men siden de blir litt vanskeligere for dere å få tak i, tenkte jeg å vise litt inspo her i dag og legge ved noen linker på billige julegensere fra Ellos. Genserene koster bare 299.- så det har de fleste råd til og bildene blir jo dødskule.

Jeg ser på mine venner som familie så hvor fett er det ikke å lage et julekort som vi kunne sende ut til alle vi kjente. » God jul fra Oslo gjengen lissom » Det skulle kanskje bli litt værre enn planlagt, men igjen så er ikke vi så nøye på oppsette da for julen handler om ha det gøy sammen med de man er glad i og selvsagt masse smisking med barna slik at de står stille på fotoshootet!

Barne-genser HER. HER. HER.

Dame-genser HER. HER. HER.

Herre-genser HER. HER. HER.

Etter jeg lovet Noah alt han kunne få på butikken og en god kopp med varm kakao ble bildene litt mer innafor.

God jul fra oss tre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *