Derfor er vi ikke venner lenger!

Om du føler det er litt for mye negative mennesker rundt deg så er det viktig å slutte å klandre dem, se heller på den energien som du bruker på å tiltrekke deg disse menneskene. Hva er det du gjør som drar disse menneskene inn i livet ditt? For om du er omringet av negativitet er det en del av deg som aksepterer dette, ikke sant? Du våkner ikke opp en dag og bare er negativ, det er noe eller noen som er med på å påvirke dette hos deg.

Kanskje du sitter hjemme nå og tenker: Har jeg negative mennesker som er med på å påvirke livet mitt? Familie? Venner eller en kjæreste som du lar deg påvirker i en negativt retning, og hvordan kan jeg bli kvitt de? Det er lett, si farvel og lukk døren!

Eller så kan jeg prøve å vise dere hvordan du kan kontrollere dette på en litt annerledes måte som kanskje er lettere å forstå.

Lukk øynene og i løpet av 15 sekunder skal dere se: En fullmånde, et tre som står nede ved bekken og en rød treangel. Når du lukker opp øynene igjen har du kastet alle disse tre objektene bort.  ( Begynn å tell )

Forsto du hva som skjedde nå?

Både fullmånen og den røde triangelen forsvant, og du har samme kontroll på dette som på alle de andre tankene dine som kommer inn i løpet av en dag.

Du bestemmer hvor du legger fokuset ditt. Negative venner eller positive venner? Valget er ditt!

Jeg hadde en samtale med en helt fantastisk personen siste uke. Vi har nettopp blitt veldig godt kjent, og begge to er ganske frittalende og åpne som mennesker. Da vi satt i bilen mot trening sier han plutselig til meg på svensk: » Du måste vara den mest energiska och ärliga människor jag någonsin har träffat, Är du inte rädd att människor kommer att uppfatta dig fel?

Tusen takk for kompliment og til gjengjeld må jeg legge til at du er kanskje den mest inspirerende mannen jeg noen gang har møtt, og jeg har møtt mange. Men når det kommer til hva andre mener om meg er det noe jeg ikke kan styre og jeg tenker ikke på det heller.

Hvor ofte gir du vennene dine komplimenter? Et kompliment kan faktisk redde hele dagen, eller kanskje hele uken uten at du faktisk skjønner hva et lite ord kan gjøre med et annent menneske.

Det beste kompliment jeg har fått fra mennesker handler ikke om kropp, utseende eller overfladiske ting som klær, men at de ser på meg som en » Go to person » for å få et ærlig svar og at de sitter igjen med god energi.

Hvem er det du ønsker å være eller bedre sagt, hva ønsker du at andre skal huske deg som når din tid på denne crasy planeten er ferdig?

Tror du disse » negative » menneskene kommer til å skryte av deg etter du er dø? Absolutt ikke, om ikke det er noe de får ut av det selv da. Så hvorfor har du de forsatt i livet ditt? Hva er det de tilfører utenom massiv irritasjon?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Satans bra skrevet og så sant, så sant ❤

 2. Uuu er det noen du har i kikkerten, Espen ??

  1. Espen Hilton

   Kikkerten er lagt i ned sier jeg jo 😀

 3. kjenner jeg har noen jeg må kvitte meg med as… Men en del av meg langt inne skulle ønske det var som før, og kanskje kan det bli slik igjen.

  1. Espen Hilton

   Det finner du ut av, men ikke noe å holde på om det spiser deg opp ass! Da må du bare la persoen gå videre <3

 4. Plis si at du er med i bloggerne ??? PLEASE

 5. Begynte egentlig å følge deg på insta fordi du tar så flotte inspirerende bilder, gjennom insta story har du virkelig vist meg hvilke interesan og klok person du er. Dette innlegge traff meg virkelig, det ga meg knip i magen! Utrolig bra skrevet og det er ett tema som aldri blir tatt opp. Jeg vet og har visst lenge at dette er noe jeg og mange andre sliter med så håper Kansje de rette folkene leser dette innlegget og føler seg truffet av det. Sjeldent folk sier ifra, så med en oppvekker hadde det vært deilig å heller la de få åpne øynene. (Jeg er ganske sikker på at du nå tenker «det er viktig at du sier ifra selv» men det er lettere sagt enn gjort…)

  Du er en helt fantastisk mann!

  1. Espen Hilton

   Herregud for en fantastisk fin kommentar å få. og så hyggelig at du liker bildene mine, det er min store hobby så feedback på slikt tar jeg til meg. Tusen takk.

   Stor klem og juleslengkyss

 6. Jeg ble så skuffa når jeg så du ikke skal være med i Bloggerne mer… Why? Jeg mener…WHY?!

 7. Ville bare ønske deg en god dag, og si at jeg digger deg!

  Klem fra Anett 🙂

  1. Espen Hilton

   <3 I like såå Anett

 8. Bra skrevet, jeg gjorde nettopp dette… kvittet meg med en energityv, hun spiste meg opp og jeg ble bare irritert og grinete. Har tenkt mange ganger at jeg ikke var «snill» som lukka den døra, men skjønner nå at det faktisk var veldig lurt.

  1. Espen Hilton

   BRA!

   Jeg klapper og heier på deg.

 9. You are right again
  I have said Bye Felicia to a few this year and Im happy about it and I hope they are as well. The term we are not got for each other fits like hand in glove here.

 10. Jeg er så enig! Meeen det er også så vanskelig. Jeg har en venninne som suger all energi rett ut av meg. Og det er virkelig så ille at jeg får angst symptomer i flere dager etterpå. Mye av det er nok min egen feil, jeg har latt hun holde på. Men jeg kjenner nå at jeg må distansere meg.

  1. Espen Hilton

   Vil du skape fine minner i fremtiden uten at mennesker skal spiser opp energien og dagene dine? Tenk litt som » jeg bruker minnene mine, men minnene mine får ikke bruke meg » if it make sense for deg.

   <3

 11. Veldig bra skrevet.
  Skulle ønske jeg var så sterk som du. Aner ikke hvor jeg skal finne styrken fra. Det å prøve å finne seg selv er heller ikke så lett. Vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne å lete. Nei livet er faktisk veldig vanskelig. Tilpassingspress, press press press.
  Men du skriver meningsfulle innlegg som mange kan kjenne seg igjen i ♡

  1. Espen Hilton

   <3

   Det er du innerst inne kjære deg, ofte må man bare ta litt tøffe valg, men som til syvende og sist er veldig enkle valg. <3

   Heier på deg

 12. Caroline Alexandra

  Super innlegg 🙂 F*ck them
  Mye av det du har skrevet har jeg ikke tenkt på selv. Takk for inspo. Be yourself Espen ^^ I like it.