En jomfru på tur!

Sponset opplevelse i Long Beach California.

Er det ikke rart hvor ekte dette ser ut på et bildet? Kan se ut som jeg har gjort dette 100 ganger før ( livredd der altsår )

Dette var virkelig en ny opplevelse for meg og for en fantastisk måte å trene både armer, bein og magen på, for ikke å snakke om koordinasjon! Etter tre kresj med båter til en verdi av 10 milioner, en livredningsvest som reiste sin egen vei klarte jeg til slutt å stå opp ned på dette paddle boardet.

Har dere enda ikke fått testet ut dette, er det et must! Det var så moro til tross at jeg skulle tøffe meg uten vesten, og den rike båteieren kom løpende hysterisk etter jeg kom så vidt inntil båten hans. Assa, har du råd til en båt til 10 millioner må du også regne med litt svinn tenker jeg.

Tusen takk for denne opplevelsen @flyNorwegian og beklager for all ekstra kostnader dere måtte ut med, men sånt skjer når dere tar med en jomfru på tur!

XX

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *