Mitt popband og jeg i Los Angeles

Turen er sponset av Norwegian

Noen mennesker sette sine spor fortere enn andre, og dette er noe jeg virkelig har fått kjenne på de siste dagene sammen med denne deilige gjengen i Los Angeles.  Vi er som er lite popband på turne gjennom Los Angeles hvor vi opptrer sammen gjennom bilder og delte opplevelser. Det er helt sykt hvor fort vi er blitt kjent med hverandre, og man skulle trodd vi hadde møttes i et annent liv.

Dette er muligens den beste og morsomste turen jeg har vært på sammen med andre bloggere. Helt sinnsykt hvor like vi mennesker er bare man åpner seg opp litt og snakke med hverandre.

Om jeg skulle beskrevet denne gruppen i form av «hvem er vi i dette bandet»

Jeg er den som aldri holder kjeft og om vi vil inn en plass, da fikser jeg det.  Andreas synger konstant og det samme gjør Lene, så la oss kalle de for hovedvokalistene i dette bandet.  Alexandra er The showstopper, alle stopper og vil ha bildet med henne, så hun blir da postergirl for bandet vårt.  Julian er han som setter sammen hele looken for gruppa. Julian stylist ansvarlig for Idol Sverige, and the boy got the x-factor like crasy!

Charlotte er hun i midten, og hun er manageren våres i bandet som jeg har valgt å kalle #YOUDONTKNOWUS

Reiseruten:

Paddle board i Long Beach, vinsmaking i Temecula samt fly luftballong, shoot på veien og middag i Palm Springs før vi drar videre til West Hollywood. Her er det middag, shopping og litt mer relax før vi skal hjem igjen til Norge. 

Vi er blitt venner for livet og jeg vil kanskje kalle meg selv for Chandler Bing om dette var en ny versjon av F.R.I.E.N.D.S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Heihei! Begynte å lese bloggen din for noen uker siden, og ville bare legge igjen en kommentar. Liker bloggen din skikkelig godt siden du skriver humoristisk og bra. Elsker at du er flink på å merke reklame og sponset innhold tydelig, det er noe jeg verdsetter med bloggere (du er 1 av 2 som jeg syntes er flink på det i hele bloggnorge) og gjør at du virker mer troverdig og reklamen mer innbydende (faktisk) siden vi (eller jeg) ikke får følelsen av at du prøver å lure oss. Haha! Ha en fin uke, Espen 🙂

  1. Espen Hilton

   Hei A .

   Så kult med en slik tilbakemelding- Den satt akkuratt hvor jeg trengte den i dag. Såååå tusen takk for en hyggelig melding. Håper du får en kickstart på mandagen.
   XX
   Espen

 2. Caroline Alexandra

  hahaha utrolig kul popband da 🙂