JEG SLUTTER!

God morgen dere,

I det siste har jeg vært ganske så dyktig med både trening og kostholdet mitt noe som har gjort at jeg har veldig lyst til å slutte med diverse søtningserstatning som min » beste venne » og bloggernenes favoritt Pepsi Max. Jeg gikk i over ti år uten å drikke brus og spise burger back in the days. I mitt hode da trodde jeg at burger var usundt, noe det virkelig ikke er. Men vi har alle våre rare tanker til tider.

Ettersom jeg drikker så mye Pepsi Max kunne det vært deilig å legge fra seg denne vanen også. Jeg klarte jo å legge fra meg sigaretten etter 20 år, hvor jeg da røykte en full pakke om dagen, helt sykt å tenke på ass. Jeg har nå vært røykfri i 14 måneder, så hvorfor skulle jeg ikke klare å kutte ut brusen også.

Dette er planen: 

To bokser med Pepsi Max i uken er lov i første omgang. Men da skal dette være belønning for godt jobbet, eller at jeg drikker den på » spise » dagen min som er en gang i uken.  Om jeg er på ferie kan jeg kose meg litt ekstra med Pepsi flaska, det er ingenting som er bedre enn en iskald flaske pepsi max i solen.

Jeg tror det rett og slett bare er en vane dette med brus også, så om man omstiller hodet litt så kommer det til å gå rette veien.

Er det en sammenheng mellom lettbrus-drikking og magefett

» Ifølge en amerikansk forskning som ble publisert i Journal of the American Geriatrics Society, skal det ikke være bedre å bytte ut sukkerholdig brus med sukkerfrie varianter.

I alt deltok 749 personer i alderen 65 og oppover. Undersøkelsen ble gjennomført over ni år, og testpersonene ble med jevne mellomrom bedt om å opplyse hvor mye brus de drakk daglig, og hvor mange av enhetene som var sukkerfrie eller sukkerholdige, skriver VG.

Resultatet var at lettbrusdrikkerne over en periode på ni år la på seg nesten tre ganger mer fett rundt magen enn de som ikke drakk lettbrus. »

«Å drikke lettbrus kan føre til et generelt høyere matinntak, kanskje som følge av at det kunstige søtstoffet skaper forstyrrelser i appetitt-kontrollen», skriver førsteamanuensis Sara Bleich, i American Journal of Public Health, ifølge Vektklubb.no.

For min egen del handler dette om å se hva som skjer med kroppen om jeg nå kutter ned på brusen og heller drikker enda mer vann. Jeg drikker lunket vann hver eneste morgen. Les mer om det HER.

GIRLS:

En kopp lunkent eller varmt vann kan noen ganger være det beste middelet for å lindre menstruasjonssmerter og hodepine.  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hvordan visste du at lunket vann hjelper mot menstruasjonssmerter når du er mann?

  1. Espen Hilton

   Fordi det er hentet fra en undersøkelse gjort av fagpersoner innen det feltet så da ville jeg dele det.

 2. HALO, Espen!!!!! Den overskriften der får jeg så sinnsykt Anna Rasmussen- vibber av. Trodde du var bedre enn som så….. ikke bra! DU trenger jo virkelig ikke holde på sånn, innholdet ditt er jo supert! Så please, please, ille å skulle kritisere andre om man ikke er bedre selv (sikter til at du har kalt henne klikkhore for eksempel). PS; er overhodet ikke fan av henne selv og leser ikke den bloggen. Fortsatt god helg 🙂

  1. Espen Hilton

   HALO, Josefine!

   Gjør du det? Det var ikke meningen med med med tanke på at jeg slutter jo med brus. Og jeg har aldri ment å kalle noen for en klikkhore som krittikk, men fakta!

   Jeg har heller aldri utalt meg om at jeg ikke liker henne eller bloggen hennes så her tror jeg man må slutte å dra inn egne meninger som om det var noe jeg har utalt meg om.

   Om du synes dette virket klikkhore aktig da er det din mening. Jeg skulle bare » slutte » med en ting her. Ha en magisk helg videre <3
   All love