Du lot meg ligge her for å dø!

Hei dere,

Ikke for å virke veldig dramatisk nå men for noen dager siden ble jeg nesten » pappa »  for tredje gang. Jeg har veldig vanskelig for å forstå kjærlighet ved første blikk når det kommer til oss mennesker, men til dyr smeller det ved første øyekast, og da vi skulle ut å paddleboarde i laken i Naples møtte jeg kanskje det fineste av det fineste jeg noen gang har sett.

Denne bittelille hundevalpen ble funnet i grøften ved en skole. Eieren av paddleboarde shappa hadde tatt vare på dette lille vakre vesenet, og om jeg kunne så hadde han blitt med meg hjem til Norge i en fei!  Jeg har lyst å ringe og høre om det er mulig å få lillegutt sendt over til Norge, what to do?! #Dilemma

Jeg døpte denne krabaten til Redbull jr. Tenk så fint vi to hadde fått det sammen, elsk <3

Her bor Espen & Redbul jr.

Grunnen til at jeg ville dele dette i dag er fordi det er så viktig å tenke seg om to ganger før man tar på seg et ansvar for en annen sjel, og i stedet for å dra for å skaffe seg en ny hund vil jeg anbefale å sjekke opp adopsjon eller omplassering som det så fint heter.  For det finnes så mange fantastiske hunder som trenger å bli omplasserte, sjekk ut FOD. Tenk å gi en hund et nytt hjem til jul, det er virkelig en gave for både hund og eier.

Hvordan kan vi mennesker være så jævelige at vi bare slenger små uskyldige valper i en grøfter som om det var en sort søppelsekk og bare drar igjen? Du legger fra deg hundevalpen, avskriver deg ansvaret og lar den ligge der for å dø!

Jeg blir sinna, lei meg og forbanna på en og samme gang. Hadde jeg sett dette med egne øyner hadde det blitt vold ved første øyekast!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Å herregud så nydelig!!! Og ja. Heilt enig! Mennesker som behandler dyr sånn skal ein virkelig passe seg for… !

  2. Do it !!! Har du mulighet og økonomi så redd den lille hjertevennen din! Tenk så kos dere kan ha det så søøøøte dere kommer til å være sammen *smelt*

  3. Linnea, takk for at du deler slikt. Hvor grusomme mennesker kan være mot det vakreste og mest uskyldige på jord! Jeg liker deg enda bedre etter dette! Dere passer godt sammen. Klem til begge søtnoser.