En drøm har blitt til en realitet.

[kc_row use_container=»yes» force=»no» column_align=»middle» video_mute=»no» _id=»582628″][kc_column width=»12/12″ video_mute=»no» _id=»686090″][kc_column_text]

Sponset tur

Heiiiia dere,

Det føles litt som om jeg drømmer om dagen. Alle opplevelsene, menneskene og stemningen som ruller rundt meg er helt sinnsyk! Jeg har i mange år tenkt tanken på å fly i luftballong, og at det nå faktisk har skjedd er virkelig helt magisk.

For en opplevelse, herregud!

Vi var oppe 0430 slik at vi kunne få med oss soloppgangen fra luftballongen, og det er en liten prosedyre å kjøre luftballong. Vi må signere oss inn, og sjekke om vinden er på lag med ballongen. Det er ikke alltid værguden er med oss, men det var den nå, yay! Totalttid før luftballong: 1,5 time. Men det går veldig fort.

Om dere skal til California så kan jeg virkelig anbefale dere å kjøre til Temecula som ligger ca en time utenfor Los Angeles. Her kan dere leie luftballong i en time sammen med kompiser eller kjæresten din. Hvor kult er ikke det?

Det er vist sykt mange som blir fridd til i disse ballongene også, og hadde noe fridd til meg oppi kurven så hadde jeg lett takket ja ass. Kjipt om noen sier nei, dere er liksom stucked i ballonge i over en time.

En stor juleklem og takk til Norwegian som har gitt meg og de andre en opplevelse for livet. Dette er virkelig et minne jeg håper alle får oppleve. Så det ikke magiskt ut?

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *