THE JEREMY

SPONSET OPPHOLD.

Hei dere, først og fremst beklager dårlig oppdatering på bloggerten, men det skjer så sykt mye på denne turen at jeg nesten ikke får tid til å sove, hei hvor det går, ha ha. I dag har gjengen hatt en roadtrip fra Palm Springs til West Hollywood. Turen tar ca to timer, men fader så gøy det er med roadtrip, hvertfall med en squad som jeg reiser med. Mulig verdens beste sponset squad gjeng.

Vi har sjekket inn på et av de beste hotellene jeg vet om i weho som heter: The Jeremy. Hotellet ligger rett på The strip og har et basseng med utsikt over byen. Er du en av de som elsker hotellet som har høy standar på design er nok dette hotellet for deg. Fy fader så fint jeg har det. Jeg sjekket inn i 10 etasje og rommet er genialt for en som liker å hoppe i hotellsenger. Sava for en seng, plass til så mange, neida, joda!

Nå skal jeg ut å spise middag med resten av gjengen her. I kveld står det vegetar på menyen, før vi setter kursen mot den trendy nattklubben «Poppy» Står på listen så slipper kø vettu, stas!  Herregud jeg har savnet LA <3

Ses snart lovers..

XX

Rangvald.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Har du merket om det åpner noen dører å hete Hilton i USA? Bare nysgjerrig, for USA er jo enormt opptatt av sine «kongelige» familier (Rockefeller, Kennnedy, Hilton osv). Har selv opplevd å bli «oppgradert» til vip i USA på grunn av et bekjentskap… Som jeg ikke promoterte selv en gang! Her i landet har vi jo beina litt mer på jorda.

    1. Espen Hilton

      Opplever det mer i Norge enn i USA faktisk. I Norge er alt veldig stas når alle er litt fulle, da skjer det veldig mye rart med mennesker uansett navn eller status. I USA kan jeg merke det om jeg booker bord. Er det fult på resturanten når kompisene mine ringer, da ringer jeg etterpå og woops så hadde de plutselig ledig plass alikavel.