15 minutter trening sammen med kjæresten!

God søndags morgen fine mennesker,

I dag har jeg lyst å tipse dere om dette fantastiske treningprogrammet jeg kjører når jeg er ute å reiser. Du kan også ta med deg familien ut i stua, hagen, eller hvor det passer for dere og gjør dette sammen. Da blir det fort litt lettere siden alle følger med og hjelper hverandre med å gi det siste gjernet, for dette programmet er sykt tungt.

Finn frem en stor plakat og på denne skriver dere ned dette oppsettet;

15 minutter med høypulstrening

2, 4, 6, 8, 10, 2, 4, 6, 8, 10

 • Crunch
 • Markløft
 • Pushups
 • Jumping jack
 • Burbees

Dere begynner alle sammen med 2 rep på første runde.

Runde 2 kjører dere 4 rep og runde tre er 6 repetisjoner og slik forsetter du helt til dere kommer opp til 10. Så begynner dere helt på nytt med 2 reps og gjentar alt sammen helt til dere har rundet 15 minutter. Dere har ikke lov å stopper underveis så ikke stopp uansett hvor tungt det måtte være.

Crunch, så videre på markløft – pushups – jumping jack – burbees. Kjenner du ikke til disse øvelsene, søk de opp på youtube under: feks; Hvordan gjøre markløft?

Jeg lover dette svir og gir en helt fantastisk effekt og er super gøy å gjøre sammen to og to.

God trening dere.

Nå skal jeg kaste meg i sengen for om noen få timer skal jeg kjøre luftballong. Herregud hva jeg koser meg på «ferie» og savnet etter LA er så sykt sterkt, jeg blir så å flytte «hjem» igjen etterhvert.

Vi ses snart <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Trenger du ikke utstyr for å utføre markløft? Isåfall, hva bruker du om du ikke er på studio?

  Skal teste dette 😀

  1. Espen Hilton

   Her bruker jeg alt jeg kan finne av kreativitet. Jeg har brukt en lang pinne/tregren hvor jeg fester tunge ting på hver side, funker som bare det 😀