Touchdown California

I samarbeid med Norwegian

God morgen dere, eller ettermiddag som det er i Norge nå. Lene og jeg har endelig kommet oss til Los Angeles etter en 11 timers flytur, døgnet er snudd om og posene rund øynene har kommet for å bli de neste fem dagene.  Første stopp er Long Beach hvor vi skal ut å surfe litt. Jeg surfer faktisk like dårlig som mamma kjører bil og det er dårlig ass, men det betyr da ikke at man skal la være å prøve, livet er fint ass.

Jeg kommer til å lage en samlet reiseguide til dere fra denne turen, så får vi alt i samme innlegg. Det ser så mye bedre og oversiktlig ut synes jeg og med tanke på at jeg aldri har vært de plassene vi skal innom denne gangen blir det ekstra stas å lage resieguiden.

Klokken i Los Angeles er nå 06:00 og jeg får rett og slett ikke sove noe mer så da tenkte jeg å kaste i meg en deilig kopp kaffe og kicke i gang dagen med litt trening. Vi har sjekket inn på Hyatt Centric som selvsagt har åpent treningsenter 24/7.

Det er Norwegian ( samarbeid)  som har flydd oss til California, og sammen med noen fine influencers fra Sverige og Danmark skal vi oppleve Lala land på en ny og spennende måte.

Jeg oppdaterer dere med mitt treningsprogram som bare tar 15 minutter, men som er så tungt. Dette programmet er fantastisk å gjøre sammen med kjæresten eller venner. Alle har 15 minutter. ALLE!

Følg meg gjerne på snapchat eller instagram @EspenHiton.

XX

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *