ER DET NOEN SOM VIL GIFTE SEG MED MEG?

Den siste uken har vært så rar. Jeg vet ikke helt hva som skjer eller hvorfor jeg sitter med veldig mange rare følelser i kroppen. Tirsdag satt jeg å tittet på en tv-serier og uansett hva som skjedde i handlingen ble jeg så rørt at tårene begynte å trille!

WTF IS HAPPENING!

Hvorfor er jeg så overfølsom, hvorfor triller tårene i det noen vinner 50 kroner på lotto i en tv-serie? Helt seriøst, er det sånn det føles når dere kvinner går gravide og blir overfølsom på ting?

En annen ting.

Jeg har fått ny nabo som både er drittdigg, helt sikkert singel, ( føler alle er det om dagen ) Så hovedgrunnen til at jeg tok morgen kaffen på balkongen i bare shortsen var nettopp for å gi naboen et bra førsteinntrykk på hvor åpen jeg er som menneske. Neida, joda, neida!Okay, og over til noe helt annent, musikk!

Hva skjer med å hyll skrike ved å høre på en musikktekst? Er jeg blitt ei 15 år gammel jente som er overfølsom på livet? Jeg hørte denne teksten på trening, og måtte slå av musikken fordi tårene kom. Hallo! Dette er ikke normalt!! Er jeg så desperat etter kjæreste og har begynt å overtenke noe så inn i helvete om dagen. Jeg trenger en real intervensjon ass, dette går ikke lenger!

» Ikke vær redd, jeg går ved siden av deg. Kom ta hånden min, jeg holder deg. Her i armene mine kan du våge å tro. Senk dine vegger, jeg gir deg fred. Fordi jeg elsker deg, som du er og jeg vil gi deg alt jeg har. La meg bære deg når du er svak, fordi du mener alt for meg. Ikke vær redd, jeg går ved siden av deg. Nå er jeg din og nå kan jeg puste.

Her blir jeg, fordi her vil jeg bli. Se på oss nå, livet er vårt. Ser du fremtiden som vi får. Fordi jeg elsker deg, som du er og jeg vil gi deg alt jeg har og la meg ha deg når du er svak, fordi du mener alt for meg. Ja, jeg vil elske deg slik du er og jeg vil gi deg alt jeg har. Så la meg bære deg når hoppet feiler. Du mener alt for meg. Ikke vær redd, jeg står ved siden av deg fordi du mener alt for meg. » 

SERR! ER DET NOEN SOM VIL GIFTE SEG? JEG TRENGER EN UT AV MEG SELV OPPLEVELSE ASAP! HADDE JEG VÆRT I VEGAS NÅ HADDE JEG LETT GIFTET MEG ( IGJEN )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Og så ingen kommentar?? Hadde du vært interessert i meg, hadde jeg giftet meg med deg;))
    Ellers vil jeg bare si: ikke tenk så mye på det… Gjør andre ting (som å kose deg i California;)) Den rette personen dukker opp, når du minst venter det..