DET KOM SOM ET SJOKK FOR MEG!

I dag våknet jeg opp og kjente på en følelse som har vært borte veldig lenge, og merkelig nok så har jeg ikke tenk over dette før nå. Jeg sto opp som vanlig og tok på meg tøflene mine, gikk til kjøkkenet hvor jeg satt på den vanlige «billigste» kaffen de selger på Rema 1000. Ikke bare fordi jeg synes den er så god, men jeg er sikkert bare litt gjerring og tar det første jeg ser. Litt som når man var 20 år og drita full på byen, hvor man tok det man fikk, alle har vært der så kom ikke her å døm meg ass!  For å være helt ærlig så elsker jeg den billige kaffen, vet ikke helt hvorfor men den er så sterk og god, og det skader jo heller ikke at den er billig for lommeboka.

I det jeg tar opp persiennene blir jeg nesten blendet av det hvite lyset, og hva er det jeg ser? Jo, snø!  Jeg ble sååååå glad og i et bite lite sekund var jeg 20 år igjen og løper rett ut på balkongen med kaffen. Her blir jeg sittende i over fem minutter uten at jeg tenker over hvor kaldt det er for rumpestumpen!

Det er nå man kan lure litt, hva er i grunnen i denne billige kaffen fra Rema 1000. Neida. Det jeg skulle frem til er den lykkefølelsen av å bare gjøre noe som virker helt teit og dumt, men i øyeblikket føles det helt magiskt ut. Naboene tenker sikkert sitt, men det er ikke så viktig. Det som er viktig er at vi klarer å kjenne på følelsen av lykke og bare nyte det i noen sekunder før vi er tilbake til realiteten og en stressende hverdag. Dette var min start på dagen, og fy fasiken hvor mye jeg smiler i dag.

Så dra til dere all den gode energien dere finner og bli der i noen sekunder evt minutter, uansett hvor det er!

Takk for meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Skulle gitt mye for snø nå enn de 12 gradene og regn vi til stadighet har i Stavanger…