Lanserer egen butikk

Reklame for egen bok

Hei dere,

Håper ikke helgen har vært for heavy og at du i dag sitter å grubler deg ihjel over ting som kanskje har skjedd i det du fikk i deg litt for mye vin på julebordet, for vet dere hva? Det er ikke så farlig. Vi har alle vært der, og vi ses nok der igjen. Livet er virkelig alt for kort til å sitte å tenker over ting som har skjedd, moving on!

Min helg har vært helt fantastisk, men den kan vi snakke om litt senere for alt jeg har lyst å fortelle er etter en lang uke med å prøve å lage min egen nettbutikk så har jeg fandenmæ fått det til. Jeg har aldri gått med et større smil ut fra kontoret mitt på en fredag før, ha ha. En stolt nerd med store potensialer der altsår!

Det første jeg har lagt i butikken er boken min som endelig har kommet inn igjen. Denne er signert og blir sendt med gratis frakt. Yay. <3 Den perfekte julegaven om dere liker meg, evt den dummeste gaven om dere ikke liker meg. Uansett så er det en bra og viktig bok som jeg er jævla stolt av.  Tusen takk til alle dere som allerede har bestilt boken. Super gøy synes jeg. Boken kan du få HER

Signert bok finner dere i butikken min, og den finner dere  HER.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Boka skulle jeg gjerne hatt, får sveipe innom butikken din 🙂 Du inspirerer! 🙂

    1. Ahh så hyyggelig å høre. Tusen takk <3