Dette har vi drømt om lenge! #Goals

God fredag fine mennesker,

La meg bare understreke siden ikke alle skjønner humoren og ironien på min snapchat. Det med Costume Awards var altsår ironi fra min side hvor jeg satt hjemme og synes dette kunne være moro å «spille» på. At jeg i det hele tatt gidder å ta meg tid til å fortelle at det var meningen med hele opplegget er i seg selv helt koko!  Men når noen velger å angripe på det personlige, synes jeg det kan være fint å si fra. Så kjære Malin om du er innom her i dag. Mitt tips til deg kan være å slutte å følge meg på sosiale medier om du ikke skjønner hva jeg deler, og om jeg gjør narr av meg selv, hvorfor angripe med sure kommentarer.

Ahhh hvorfor gidder jeg!  Uansett så har den siste uken har vært ganske så tøff for meg av personlige grunner, og siden jeg ikke deler så mye av den siden på sosiale medier skjønner jeg at man tror jeg er glad og livlig hele tiden.

Jeg trodde virkelig ikke ting gikk inn på meg lenger, men den kommentaren jeg fikk i går satt seg rett hvor hun mente den skulle sitte, så gratulere med det ditt naud! En annen ting kan være å google hva selvironi er om man er i tvil på hva begrepet er for noe, men når man gjør narr av seg selv er det ofte på grunn av å skape litt humor i hverdagen. Slutt å vær så sur a!

Sånn ferdig med det og nå går vi videre.

Jeg skal til Amerika i dag!!! Endelig litt «ferie» med Lene igjen. Mor & far skal til Los Angeles på opplevelsesferie. Denne turen har jeg sett frem til lenge. Bloggen blir litt skitso i noen dager med tanke på tidsforskjellen mellom Norge og Usa.

En av tingene vi har planlagt er å fly i luftballonger, øhh hallo!

#Goals

Dere kan også følge reisen på min snapchat  & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *