Er du en av de som skal ta ut skillsmisse i helgen?

Hei dere, håper dere er klare for verdens beste helg med masse spennende på agendaen. Det er et par ting jeg vil at dere skal ha i minne denne helgen som jeg synes er så viktig. Mulig du mener det er litt » ork » men livet er et » ork » til tider så here we go!

Hvordan bruke du tankene dine:

Alle tanker du tenker, og alle tanker du har som beveger seg mot virkeligheten kommer til å lage en motsatt og lik reaksjon. Så alt du slenger ut i verden kommer til å komme tilbake til deg, og dette er » Den gyldne regelen i livet » Når jeg snakker med mennesker så håper jeg de sitter igjen med å føle seg bra i etterkant, på samme måte som jeg ønsker å møte mennesker som får meg til å føle meg bra.

Hvordan blir du mektig?

Hva er det som gjør deg mektig som menneske? Har du tenkt på det de gangene du løper etter alle skjønnhetsidealene som er der ute.

Skjønnhetsidealet forsvinner, magen kommer, puppene faller på samme tid som rumpa synker. Rynkene kommer i en rekordfart i deg du stræber ettter det vakre ytre som du mener alle andre har, men det er en ting som aldri blir å forsvinne, er din helt unike og autentiske personlighet. Hvor jævla fint er ikke det?  Så hver gang du byr på deg selv og virkelig føler deg tryg i dine omgivelser, da er det energien fra sjæla de som danser og dette ser folk rundt deg. Uansett hvor mye penger du tjener, hvilken stilling du har på jobben betyr ingenting av dette noen ting om personligheten din er er dritt. Helt sant!

Svik, kjærlighet og ekteskap:

Vi søker aldri noe som virker usikkert, og i det vi kjenner på usikkerheten snur vi og løper rett tilbake til det trygge. Slik er det i veldig mange forhold også, du blir forelsket, gifter dere, får barn, kjøper hus og åpner felles konto. Årene går og alt føles fantastisk, men så en dag begynner ting å forandre seg. Plutselig så er du i et forhold som ikke lenger er et forhold fylt med kjærlighet. Du er nå i et forhold basert på trygghet. Er det verd det?  «Jeg blir her pågrunn av ungene» – sier mange, av egen erfaringer kan jeg si at ingenting er bedre enn at foreldrene skiller seg om forholdet er basert på trygghet. Barn ser, føler og lærer av alt som skjer.

Du kommer alltid til å klare deg på egne bein, få egen økonomi og ved å kaste seg ut i det ukjente kommer det som kalles for selvutviklig og du vil finne tryggheten i deg selv.  Du vil til slutt høre på dine egne meninger, få frem din fantastiske personlighet som kanskje har gjemt seg i noen år.

Livet er ikke over selv om et forhold tar slutt. Det er nå du begynner et nytt og spennende kapitel i livet ditt, og det skal føles spennende, skummelt og fint og om du føler deg litt utrygg er du faktisk på riktig plass, det er her du vokser og lærer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Er så enig med deg! Takk for at du skriver om dette og gir på den måten støtte (eller noe å tenke på :)) til de som trenger det.