Her kan du booke meg som foredragsholder / konferansier.

Heiii dere,

Jeg tenkte det kunne være greit å formidle på bloggerten også at jeg holder en del foredrag og er ofte konferansier så om man ønsker å booke meg kan du sende en mail til Espenhilton@gmail.com. Foredrag er faktisk noe av det gøyeste jeg vet, og som dere kan se på bildet over her så tenkte jeg ikke på at det finnes strykejern før man skal på scenen. Jada, flotters!

Men nå snakker ikke jeg om klær, men om hvordan komme seg opp og frem og hvordan du skal følge drømmene dine uansett hva andre mener. Jeg har også fordrag innen trening og kosthold og forebygging av mobbing. Nå skulle ikke dette blogginnlegget i dag handle om en utleverende fordrags CV men jeg tenker det kan være hyggelig å vite hva man får når man leier inn Espen.

Ps: Det er snart julebordsesong, kanskje jeg skulle prøvd meg på standup komiker, er ikke det veldig pop nå i juletider?

I dag kjenner jeg det renner litt over her med teknologi-stress! Jeg prøver alt jeg kan å lage en nettbutikk hvor jeg kan selge boken min, men jeg skjønner ingenting når det kommer til denne form for teknologi. Noen som har hørt om Tictail? Og kan hjelpe en stakkarslig krølleteskjorte – foredragsholder? (Mail me please)

Jeg må prøve å få dette til, sava så irri!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hallaisen Espen! Send meg en melding om du vil ha hjelp eller tips til tictail, har testet det en del ganger å er ganske enkelt å få til, må bare ha litt info fra deg hva du ønsker nettbutikkdelen skal inneholde etc✨✨
    Send meg melding på eposten nedenfor. Så hjelper jeg deg mer en gjerne, ps! Det vil være min førjulsgave fra meg til deg Klem fra hu Tanya