Inspirasjon stue!

inneholder annonselenker ( sponset klipp)

God fredag dere,

Jeg sitter her og venter på at min fantastiske frisør skal blir ledig slik at hun kan kappe av meg håret og gjøre meg klar til helgen. I mellomtiden har jeg fått tid til å lage litt inspo shopping enten til hjemmet ditt eller muligens julegave til noen du er glad i. Jeg jakter forsatt på det perfekte stuebordet, men synes veldig mange har en litt for høy pris, det er ikke jeg så fan av. Disse alternativene jeg har funnet frem her er geniale for lommeboken til de fleste av oss.

Brunt marmor står veldig høyt på listen min nå fordi det er litt mer maskulint enn hvit. Jeg har også fått mye spørsmål om serviset mitt i gull og tenkte jeg kunne dele dette også med dere i dag.

Dette bordet hadde passet perfekt hos meg, du finner det ( her )

Eller hva med favoritt bodet i brunt marmor? Som disse runde her, ja takk! Du finner det store bordet ( her ) og det lille ( her )

Det er veldig mange som spør om bestikket mitt i gull, du finner det  ( her ) og sammen med sorte tallerkener som du finner ( her ) kommer du til å vinne middagsoppsettet hjemme. Så fint sammen. Jeg digger det.

Vi ses litt senere, nå er frisøren klar.

XX

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *