Muskelpizza etter trening.

Hei og glad meny onsdag.

Håper dere alle hadde en helt fantastisk Halloween dag i går, min plan var igrunnen å dra på trick or treat festen til Alexandra Joner i går, men hektisk plan som jeg hadde måtte jeg stå over denne gang. Litt kjedelig med tanke på hvor utrolig kult teamaet er og hvor mange spennende mennesker som var på festen. Alltid moro med en liten trick or treat fest på en tirsdagskveld, anyway… Nå er det bare noen få dager igjen til jeg og Lene skal på vår årlige kompis-reise og denne gangen skal vi gjøre noe helt nytt på en plass vi begge har reist sammen før, men vi elsker bådet landet og byen så derfor går destinasjonen tilbake til  <The city of angels> aka California. Jeg skal lage en liten reiseguide til dere når den tid kommer for vi skal gjennom mange morsome opplevelser.

Over til dagens «muskelpizza» som jeg har valgt å kalle denne variasjonen. Jeg er nok som veldig mange barn og mulig en del voksne, ikke så glad i å tygge på grønnsakene, de tar lang tid og personlig så er det bare kjedelig. Joda, det smaker godt, men for et ork til tider. Derfor har jeg nå laget et pizzafyll som dekker dette behovet etter en god treningsøkt.

Dette trenger du: 

400 gram kyllingfilet, ost og speltlomper.

En halv avocado, brokkoli, hodekål, gulrot, purre, paprika, og sukkererter.

Slik gjør du:

Legg alle grønnsakene i en «bolle» og finn frem stavmikseren. Knust alt til det blir en «purre» hvor du etterpå smører ut fyllet på speltlompen. Legg på den forhåndstekte kyllingen og legg ost på toppen. Avslutt med litt krydder og sett «muskelpizzaen» i ovnen på 200 grader i 7 – 12 minutter. Jeg liker at ytterpunktene på lompen blir litt sprø.

Tips:

Dette fyllet er også genialt og bruke som dipp til speltlompe chipsene. Oppskriftene finner du HER.

Håper dere liker denne varianten for dette er helt genialt med tanke på at både ungene og vi voksne trenger å få i oss mer grønnsaker. Og dette metter nok hakket mer enn bare grønnsaksjuice du laget hjemme.

Alt godt, ses snart.

xx

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Supert! Takk for at du la ut denne, trenger virkelig noe nytt å lage som treningsmat. #inspiration

    1. Hæææærlig 😀