Slik kvitter du deg med dårlige mennesker.

I dag føler jeg for å starte dagen med en repost av et eldre innlegg. Ok, det er ikke så gammelt da, men føler det er viktig og noe vi alle burde ha i tankene våres. Så la oss snakke litt om hvordan man kommer seg opp og frem i verden. Veldig ofte handler dette om energien du har rundt deg som du daglig blir påvirket av.

Det finnes mennesker som ikke tar ansvar for den energien de gir ut, noe som gjør at du selv må ta ansvaret for at du ikke blir dratt inn i deres energi verden. Etter 35 år på denne planeten har jeg skjønt hvor viktige det er å passer på å velger riktig energi rundt seg

. Vi har alle, og jeg har også hatt mennesker i livet før som har vært med på å stjele energien min, de spiser den rett og slett opp og tar livskitten ut av deg. Du sitter igjen med en følelse at du ikke er like bra som disse menneskene, du får ikke jobben du ønsker, eller livet du kanskje har drømt om.

Om du er omgitt av dårlig energi i livet ditt kommer du aldri til å komme dit du ønsker i livet, det er en lærepenge jeg har fått kjenne på, så husk dette fine mennesker: Du er selv ansvarlig for energien du gir ut til andre mennesker, men du er også ansvarlig for energien som kommer inn i ditt liv.

Det er virkelig ikke vanskelig å forstå. Kvitt deg med energityvene i dag og hold fokus på deg selv og dine mål. Klare du å ta denne avgjørelsen kan jeg love deg at fokuset ditt vil ligge på hva som er vitkig og riktig for deg.

Jeg har lært meg teknikken på hvordan jeg kvitter meg med dårlig energi, men det har ikke vært lett. Det eneste du virkelig trenger er å si farvel, lukke døren og gå videre med livet ditt. Så forbanna lett og vanskelig er det på en og samme gangen.

Hva vil du? Videre med livet ditt og kjenne på den gode følelsen av å få ting til, eller vil du sitte å ha dårlig energi rundt deg resten av livet?

Valget er ditt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Amen, så sant som det er skrevet

  2. Veldig viktig å ta ansvar selv, ja! Jeg har omsider lært å begynne å tenke Likker jeg denne personen? Trives jeg sammen med personen?» i stedet for» liker personen meg, sa/gjorde jeg noe dumt? «. Jeg vil selvfølgelig fortsatt reflektere over min egen oppførsel, men trenger ikke å bevise noe overfor folk jeg ikke liker.