10 PICKUP LINE DU KAN BRUKE PÅ TINDER!

Glad søndagskveld sexy leprechauns!

Er det en ting vil alle har et elsker / hat forhold til så er det vel Tinder, svip -svip, og plutselig har du svippet så fort at du mister helt kontakten med fingrene dine. Ahhh livet på Tinder er både moro, irriterende og ganske så overfladisk, så hvorfor ikke ha det litt moro på denne appen!

Det å starte opp en samtale kan være ganske kleint for mange av oss, men det trenger ikke være det faktisk, nøkkelen til et bra møte er humor. Ikke sex, men humor.

Jeg liker å starte en samtale med litt mer enn bare «Hei»  For hvor forbanna kjedelig er det ikke med en slike melding: Hei! «Halla» «Skjer a» «ASL» ( = Alder, sted, land) Man sier kanskje ikke det lenger, men da jeg var yngre brukte vi hvertfall ASL I hver eneste Nettby-samtalene våres. Ha ha Nettby ass, livet var så mye mer gøyere da alt var litt mer avangsert.

Mitt tips:

Ikke over tenke hva du sender, bruk personligheten din og spill litt på humor. Alle vet hva Tinder, og alle vet hvordan det er å dra på en date, men ingen vet hvordan humor og personlighet din er, så derfor er dette ditt redskap til å fange oppmerksomheten til «drømmepersonen»

Jeg kan nok dra den litt langt noen ganger, men nå er jeg litt småcrasy og uten filet til tider. Jeg har laget noen pickup lins som kan hjelpe med å sette igang samtalen. Disse er ikke så farlige å sende, og de vise at du er morsom.

PICKUP LINE TIL TINDER

 1. Hei der, ser du liker naturen, det i seg selv er fantastisk for du vet hva ordet natur er på latinsk? Natura, som betyr fødsel. Get it? Du, jeg i natura og fødsel! ( Kanskje dropp denne)
 2. Herregud så sykt fett å endelig finne deg på Tinder, jeg har lett og lett og lett etter deg, og der var du, så vakker og pen som alltid.
 3. Herregud, dette er sykt random, men liker du havregryn? Så sier person kanskje, ja! Fett for da blir det vår første frokost sammen i morgen. Tar du med mandler?
 4. Du, jeg er på butikken nå, hva vil du jeg skal ta med til deg?
 5. Du er så syk sjarmerende på bildet nummer to, du får nesten et lite baby rådyr til å se ut som en haug med skitt.
 6. Hey, skal jeg slenge inn en fet pickup line her, eller skal jeg droppe det?
 7. Å herregud, vet du hva som skjedde? Jeg fikk nesten et hjerteinfarkt fordi jeg svipet nesten til venstre, Sykeste opplevelsen, men reddet i siste minutt.
 8. Hei you, der fikk vi match! Betyr dette at vi dater nå? Gi meg et sekund, jeg må endre statusen for Facebook-forholdet mitt.
 9. Jeg har vært forelsket i deg i over to timer nå.
 10. Beklager, stillingen for spansk lærer er tatt. Det jeg leter etter for øyeblikket, er en acrobatisk lærer på soverommet, vil du komme bort med CV din?

Yay, lenge leve flørtingen. Har dere noen som funker?

Ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Dette må være de kleineste pickup-linesa ever

 2. Geir Roger

  Jeg skreiv: Hei, det ble visst en match!;) sannelig har vi vært kjæresten snart 3 år;)

  1. Espen Hilton

   HA HA Funket det?

 3. Fy flate så gøy!! Flere sånne blogginnlegg! Digger det

  1. Espen Hilton

   Yaaaay 😀